Rustic Minimal Wedding Print Banner
Inscriu-te ací
Premis Globalis 2024
Bases dels Premis Globalis 2024
banner-principal
Vols augmentar la teua xarxa comercial i millorar la teua agenda de proveïdors?
Inscriu-te ací
Bases dels Premis Globalis 2024
prueba-2
Vols augmentar la teua xarxa comercial i millorar la teua agenda de proveïdors?

Formació gratuïta, ofertes d’ocupació, convocatòries i premis

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies

Responsable de les dades:Fundación Globalis
Finalitat: Enviament per email del butlletí informatiu i activitats.
Legitimació: El teu consentiment expresse.
Destinatari: Llista de subscriptors allotjada enMailchimp.
Drets: Accés, rectificació, supressió, anonimat, portabilitat i oblit de les seues dades.

INNOVAR - LIDERAR - EMPRENDRE

Fundació Globalis
Innovació en l'emprenedoria social: Creant impacte

Fundació privada sense ànim de lucre, que neix amb la missió d’impulsar la creació de riquesa sostenible a Vila-real i la seva zona d’influència a través de la innovació i l’emprenedoria. La Fundació Globalis té la vocació de convertir la innovació i l’emprenedoria en l’eina crítica per a la creació de valor en la societat.

La Fundació Globalis pretén dinamitzar la ciutat i la seva àrea d’influència, des d’una perspectiva global amb un nou model d’innovació 360º.

INNOVACIÓ

Impulsem el creixement i èxit de startups, pimes i professionals utilitzant la innovació disruptiva amb metodologies que inclouen estratègies de negoci, accés a tallers, capacitació i una xarxa de contactes valuosa per a empreses innovadores i emprenedors en totes les etapes.

 

LIDERATGE

Potenciem l’excel·lència i competitivitat en el mercat amb models de negoci innovadors per al lideratge empresarial, oferint solucions i promovent l’èxit en un ambient de negocis dinàmic, aplicant pràctiques avançades i fomentant el creixement empresarial per mitjà de relacions comercials i generació de leads.

EMPRENEDORIA

Fomentem la cultura emprenedora a través de tallers per a emprenedors i activitats formatives d’emprenedoria i negoci. Proporcionem eines i coneixements necessaris per a desenvolupar habilitats empresarials i cultivar una mentalitat innovadora i de lideratge.

Descobreix el pròxims esdeveniments

Agenda

Vols asistir a alguna de les nostres jornades?

Descobreix els pròxims esdeveniments, jornades i fires referents en el sector, on la innovació i desenvolupament cobren vida. Connecta’t amb experts i visionaris en innovació empresarial i en trobades que prometen ampliar la teua xarxa de contactes i enriquir la teua perspectiva en el món dels negocis innovadors i l’emprenedoria

¿Estàs buscant feina?

Subscriu-te al nostre butlletí de manera gratuïta i cada dimecres rebràs les ofertes de treball més interesants per a tu.

Responsable de dades: Fundación Globalis
Finalidad: Enviament per email del butlletí informatiu i activitats.
Legitimación: Tu consentimiento expreso.
Destinatario: Lista de subscriptores alojada enMailchimp.
Drets: Accés, rectificació, supressió, anonimat, portabilitat i oblit de les seues dades.

Coneix el nostre treball

Últims projectes

Coneixes tots els nostres projectes?

Explora els nostres últims projectes en R+D+i i models de negoci innovadors, que uneixen creativitat i pensament crític per a transformar idees en realitat. Coneix com la nostra experiència intersectorial i xarxa de contactes contribueixen a l’èxit i desenvolupament de projectes avantguardistes amb estratègies de creixement empresarial

Manual d´Emprenedoria a Vila-real

Descarrega el
nostre ebook
gratuït

Aquesta guia se centra sobretot en els autònoms que volen començar la seua idea de negoci des de zero. En moltes ocasions aquest és un procés que implica molts dubtes i incerteses i l’objectiu d’aquest document és aportar una mica d’ordre dins d’aquesta massa de requisits legals i burocràcia.

El nostre equip

Coneix a l´equip directiu Globalis

Juan Vte. Bono Sales

President
Juan Vicente Bono, enginyer industrial, va començar la seva carrera treballant com a enginyer en el sector de la maquinària industrial, enfocat principalment al sector ceràmic. En l'actualitat, Bono és el president de Globalis, a més de president de ASEBEC, l'Associació Espanyola de Fabricants de Maquinària i Béns d'Equip per a la Indústria Ceràmica.
Coneix-lo

Juan Costa Arenós

Vicepresident i secretari
Llicenciat en Farmàcia i especialista en Farmàcia Industrial i Galènica. Fundador de Laboratoris Costa, Alta Cosmètica Científica.
Coneix-lo

Francisco Jesús Canales Hidalgo

Vicepresident i tresorer
Francisco Jesús Canales Hidalgo és un professional del sector audiovisual castellonenc que actua com a empresari i, a més, porta més de 40 anys dedicat professionalment al món del cine, la ràdio i la televisió. Actualment, ocupa el càrrec de vicepresident i tresorer de Fundació Globalis.
Coneix-lo

Maria Bellmunt Pons

Direcció
Maria Bellmunt, màster en Comunicació Interna i Externa a les Organitzacions Públiques i Privades a més de Llicenciada en Comunicació Audiovisual. En l'actualitat, és la directora de la Fundació Globalis i dóna continu suport a empreses i emprenedors.
Coneix-la

Últimes notícies

Notícies i actualitat

×

 

Hola!

Bienvenid@ a la Fundación Globalis,
¿En qué podemos ayudarte?

× ¡Manda un Whatsapp!