banner-principal
Vols augmentar la teua xarxa comercial i millorar la teua agenda de proveïdors?
prueba-2
Vols augmentar la teua xarxa comercial i millorar la teua agenda de proveïdors?

Subscriu-te al nostre
butlletí de notícies

Responsable de les dades:Fundación Globalis
Finalitat: Enviament per email del butlletí informatiu i activitats.
Legitimació: El teu consentiment expresse.
Destinatari: Llista de subscriptors allotjada enMailchimp.
Drets: Accés, rectificació, supressió, anonimat, portabilitat i oblit de les seues dades.

INNOVAR - LIDERAR - EMPRENDRE

Fundació Globalis

Fundació privada sense ànim de lucre, que neix amb la missió d’impulsar la creació de riquesa sostenible a Vila-real i la seva zona d’influència a través de la innovació i l’emprenedoria. La Fundació Globalis té la vocació de convertir la innovació i l’emprenedoria en l’eina crítica per a la creació de valor en la societat.

La Fundació Globalis pretén dinamitzar la ciutat i la seva àrea d’influència, des d’una perspectiva global amb un nou model d’innovació 360º.

INNOVACIÓ

Activitats orientades a start-ups, pimes i professionals amb l’objectiu d’impulsar, posar en marxa i promoure noves iniciatives empresarials innovadores.


LIDERATGE

Accions orientades a impulsar l’excel·lència, la competitivitat i l’economia del coneixement. Fomentar el treball en xarxa, la transferència de tecnologia i la innovació social.

EMPRENEDORIA

Transmetre una cultura emprenedora a la societat que doni resposta a les seves aspiracions com a ciutadans i professionals en un futur immediat, a més d’influir de manera positiva en el nostre entorn.

Projectes

Plantejament de projectes d'innovació (I+D o model de negoci). Coordinació i gestió de grups de treball temàtics. Suport a projectes i propostes individuals o de diferents col·lectius socials o empresarials en els quals l'eix central sigui la innovació, amb l'objectiu de dinamitzar a la societat o als sectors productius de Vila-real i la seva zona d'influència.

Divulgació

Difondre i dinamitzar la cultura d'innovació i esforç continu entre les empreses i la societat en general. La innovació és l'element catalitzador de la creació de valor en la societat. Secundar i donar visibilitat a iniciatives innovadores del territori.

Innovació empresarial

Identificar oportunitats d'innovació per a anticipar-nos a les demandes del mercat mitjançant activitats de vigilància i prospectiva. Difusió de metodologies d'innovació, eines de finançament per a projectes d'innovació i suport en l'anàlisi de projectes. Assessorament en I+D+i.

Creació de xarxes - Network

Foment del coneixement i projectes entre empreses de l'entorn i d'altres regions.Que les empreses intercanviïn coneixement, col·laborin en activitats d'I+D+i, es transfereixin tecnologia i estableixin sinergies a través del networking. Activitats orientades a diferents sectors empresarials, donant suport a la innovació, el foment de l'economia del coneixement i a la cooperació tecnològica.

Formació

Organització i participació en activitats, jornades, tallers, seminaris i fòrums amb l'objectiu d'impulsar la innovació, el talent i l'excel·lència, i oferir oportunitats per a realitzar i promocionar projectes empresarials.

Innovació social

Impulsar les aplicacions de les noves tecnologies en la societat i la ciutadania per a millorar la seva vida. Projectes enfocats a impulsar el desenvolupament i la innovació urbana en benefici dels ciutadans per a millorar la seva qualitat de vida.

Coneix el nostre treball

Últims projectes

Coneixes tots els nostres projectes?

No data was found
No data was found

Manual d´Emprenedoria a Vila-real

Descarrega el
nostre ebook
gratuït

Aquesta guia se centra sobretot en els autònoms que volen començar la seua idea de negoci des de zero. En moltes ocasions aquest és un procés que implica molts dubtes i incerteses i l’objectiu d’aquest document és aportar una mica d’ordre dins d’aquesta massa de requisits legals i burocràcia.

¿Estàs buscant feina?

Subscriu-te al nostre butlletí de manera gratuïta i cada dimecres rebràs les ofertes de treball més interesants per a tu.

Responsable de les dades:Fundación Globalis
Finalitat: Enviament per email del butlletí informatiu i activitats.
Legitimació: El teu consentiment expresse.
Destinatari: Llista de subscriptors allotjada enMailchimp.
Drets: Accés, rectificació, supressió, anonimat, portabilitat i oblit de les seues dades.

El nostre equip

Coneix a l´equip directiu Globalis

Juan Vte. Bono Sales

President
Juan Vicente Bono, enginyer industrial, va començar la seva carrera treballant com a enginyer en el sector de la maquinària industrial, enfocat principalment al sector ceràmic. En l'actualitat, Bono és el president de Globalis, a més de president de ASEBEC, l'Associació Espanyola de Fabricants de Maquinària i Béns d'Equip per a la Indústria Ceràmica.
Coneix-lo

Eleuterio Gómez Moner

Vicepresident i secretari
Va cursar estudis de dret (UV), Llicenciatura d'Història, Especialitat Contemporània (UV), Diplomatura en Informàtica (CPE) i Màster en Anàlisi de Sistemes (UV). Ha desenvolupat la seua vida laboral sempre com a empresari. Actualment, compagina la gerència en Arrán Mediterrània, S.L. amb la vicepresidència i secretaria de la Fundació Globalis
Coneix-lo

Francisco Jesús Canales Hidalgo

Vicepresident i tresorer
Francisco Jesús Canales Hidalgo és un professional del sector audiovisual castellonenc que actua com a empresari i, a més, porta més de 40 anys dedicat professionalment al món del cine, la ràdio i la televisió. Actualment, ocupa el càrrec de vicepresident i tresorer de Fundació Globalis.
Coneix-lo

Maria Bellmunt Pons

Direcció
Maria Bellmunt, màster en Comunicació Interna i Externa a les Organitzacions Públiques i Privades a més de Llicenciada en Comunicació Audiovisual. En l'actualitat, és la directora de la Fundació Globalis i dóna continu suport a empreses i emprenedors.
Coneix-la

Últimes notícies

Notícies i actualitat

×

 

Hola!

Bienvenid@ a la Fundación Globalis,
¿En qué podemos ayudarte?

×