El Patronat de la Fundació Globalis aprova els comptes de 2018

El Patronat de la Fundació Globalis s’ha reunit aquest divendres 14 de juny a la sala de reunions annexa a les oficines de Globalis, a l’avinguda de la Murà, entresol, 3B de Vila-real, i ha aprovat la memòria d’activitats anuals i els comptes de 2018.

Entre altres punts, a més de la memòria econòmica, el balanç i el compte de pèrdues i guanys de l’exercici econòmic de l’any passat, s’ha fet un repàs dels diferents projectes i línies d’actuació que es van dur a terme el 2018 i els que s’estan duent a terme en aquest 2019.

El 2019, la Fundació Globalis continua apostant per activitats que giren al voltant de l’educació en valors d’emprenedoria i innovació, pel foment del talent i l’ocupabilitat dels joves de la regió. A més, des de Globalis com a punt de la xarxa PI+d+i s’aposta per la prestació d’ajudes a empreses i emprenedors per a fer créixer el seu negoci.

En aquest 2019, Globalis obri una nova via de serveis ja que les empreses o entitats poden sol·licitar a la fundació que els dissenyen i elaboren el Pla d’igualtat, inclòs el diagnòstic previ d’igualtat al costat de la consultora Arse’s Consultec, que compta amb àmplia experiència en aquest camp i amb qui Globalis ha signat un conveni de col·laboració.

En la reunió s’ha ratificat la necessitat de continuar apostant pels projectes més destacats, com els Premis Globalis, les bases dels quals eixiran publicades en breu, o el Fòrum Nacional d’Innovació que enguany es dedicarà a Big Data i Intel·ligència Artificial.

Notícies i Actualitat

Altres notícies

× ¡Manda un Whatsapp! Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday