L’Ajuntament de Vila-real aposta per la contractació de joves en ‘Avalem Joves’

L’Ajuntament de Vila-real aposta per la contractació de joves a través del programa ‘Avalem Joves’. La regidoria d’Economia presentarà el pròxim 28 de juny la següent edició del programa en col·laboració amb LABORA.

La sessió tindrà lloc a la Biblioteca Universitària del Coneixement (BUC) a les 12:00h. Allí es durà a terme una sessió informativa sobre el programa i les seues dues línies (EMOUJU i EMCUJU). Aquestes línies serveixen per a la  contractació dels joves menors de 30 anys, beneficiaris del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

L’objectiu de l’Ajuntament és contractar a joves per a treballar en les diferents dependències municipals durant un any. Per a això, els interessats hauran de complir els diferents perfils que es busquen des de l’Ajuntament. S’especifica la titulació i llocs de treball ocupats. Seran triats entre els registrats en LABORA i Garantia Juvenil. L’oficina del LABORA de Vila-real serà l’encarregada de fer una pre-selecció entre les persones joves inscrites com en atur i que complisquen els requisits de Garantia Juvenil.

La 5a Jornada Avalem, compte un any més amb conferències, col·loquis i taules redones, que s’aniran revelant més endavant, perquè els assistents puguen gaudir d’una experiència enriquidora per al seu desenvolupament. Una jornada oberta i participativa per als joves talents de Vila-real, la finalitat dels quals és promoure l’ocupació i activar als joves destinataris del programa Avalem.

A més, durant la jornada, se celebrarà la clausura dels programes EMPUJU i EMCUJU 2018/19 i es donarà a conéixer als assistents quins han sigut les seues tasques i funcions durant els 12 mesos de treball a l’Ajuntament.

PER A MÉS INFORMACIÓ PUNXA ACÍ

Notícies i Actualitat

Altres notícies

×

 

Hola!

Bienvenid@ a la Fundación Globalis,
¿En qué podemos ayudarte?

× ¡Manda un Whatsapp!