La Fundació Globalis fomenta la inserció laboral en el V Networking PosiciÓNate

La Fundació Globalis ha participat recentment en el V Networking per a la cerca d’ocupació, organitzat per la Mesa de Responsabilitat Social Corporativa a les sales de l’Hotel Luz de Castelló. Aquesta trobada entre empreses i persones desocupades serveix per a intercanviar experiències i fomentar l’ocupabilitat dels col·lectius amb major dificultat per a fer-se un lloc en el mercat laboral.

Aquesta trobada ha facilitat el contacte entre mig centenar d’empreses i les organitzacions sense ànim de lucre que formen part de la Mesa de Responsabilitat Social de Castelló. Durant l’acte, s’han dut a terme aproximadament 500 accions formatives en 5 hores en les quals s’han inclòs tallers formatius en què s’han tractat diferents qüestions: com crear una empresa, analitzar les fortaleses i també les actituds professionals, així com el valor del compromís en les relacions laborals i la cultura de l’organització o com gestionar la marca personal en les xarxes socials, entre altres aspectes.

La Fundació Globalis ha sigut una de les encarregades d’organitzar l’esdeveniment juntament amb la resta d’entitats de la Mesa de Responsabilitat Social de Castelló, que inclou set entitats que compten específicament amb un servei d’ocupació, com són: Fundació Síndrome de Down de Castelló, ASPES Castelló, Patim, Càritas Diocesana Sogorb Castelló, COCEMFE Castelló, Fundació Secretariat Gitano i Creu Roja.

Els objectius d’aquesta trobada són trencar estereotips, generar confiança i fomentar habilitats i destreses per a la cerca d’una ocupació. A més, l’esdeveniment suposa una oportunitat laboral per a unes 70 persones que compten amb diferents capacitats o que tenen més dificultats per a accedir a un lloc de treball. En aquesta cita, persones d’ètnia gitana, immigrants, parats de llarga duració, joves desocupats i persones amb discapacitat defensen les seues capacitats laborals i comparteixen inquietuds professionals amb els tècnics de selecció amb l’objectiu de generar oportunitats d’ocupació.

La Mesa de Responsabilitat Social de Castelló es va crear el 2008 amb l’objectiu de concretar en la pràctica un espai de diàleg per a l’intercanvi d’informació i experiències de bones pràctiques en matèria de responsabilitat social entre entitats i empreses. En l’actualitat, compta amb unes 50 organitzacions, que representen diferents sectors empresarials, entitats socials i institucions acadèmiques de Castelló.

Notícies i Actualitat

Altres notícies

× ¡Manda un Whatsapp! Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday