Les polseres que van guanyar el Premi Globalis 2018 ja es distribueixen a Vila-real

L’Ajuntament de Vila-real ha començat la distribució de les polseres de seguretat impulsades per l’empresa Sevi Systems, guanyadora dels últims Premis Globalis. El dispositiu, presentat el passat 4 de maig en col·laboració amb la Fundació Caixa Vila-real –a través del projecte XiCaEs– serveix per a facilitar a les forces de seguretat la identificació de col·lectius en risc mitjançant un codi QR en casos d’emergència. D’aquesta manera, a través de les dades del contacte, alguns col·lectius com ara xiquets, majors o persones amb capacitats especials podran ser ateses de forma àgil amb una identificació ràpida.

L’Ajuntament de Vila-real ha adquirit un miler d’aquestes polseres, que estan sent repartides a la sala de noves tecnologies del Centre Social de la Fundació Caixa Rural Vila-real. La distribució consta de tres fases: la primera fase (del 20 de maig al 30 de juny), en la qual s’entregarà a les persones afectades amb demències i problemes cognitius, com ara alzhèimer, persones amb capacitats especials i menors de 8 anys; una segona fase (des del 30 de juny), en la qual els beneficiaris seran persones amb medicacions crítiques, majors de 65 anys i membres d’associacions i entitats socials; i, finalment, una tercera fase (a partir de l’1 de setembre), en la qual la població en general podrà adquirir aquest dispositiu.

L’empresa Sevi Systems va obtenir el primer accèssit dels Premis Globalis 2018 i es va alçar també amb el guardó Vila-real Innpulso, que concedeix l’Ajuntament perquè la jove empresa innovadora de la ciutat represente Vila-real en les diferents trobades organitzades en el marc de la Xarxa nacional Innpulso de Ciutats de la Ciència i la Innovació.

Notícies i Actualitat

Altres notícies

× ¡Manda un Whatsapp! Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday