Globalis acompanya a Robottions en la V edició Innpulso Emprende

Els guanyadors del premi Vila-real Innpulso dels Premis Globalis 2020, Robottions, acompanyats per l’alcalde de Vila-real, José Benlloch, han participat en la V Trobada d’alcaldes i alcaldesses amb la innovació, celebrat a Viladecans (Barcelona), en el marc de la xarxa nacional Innpulso de ciutats innovadores. Per part de Robottions han participat en la trobada la seua CEO i responsable de desenvolupament de mercat, Xavi García, i Maria Serra.

La trobada nacional d’empreses i ciutats innovadores s’ha celebrat enguany sota el paraigua de la Missió de ciutats climàticament neutres, impulsada per la Comissió Europea per a promoure la transformació dels municipis cap a models més sostenibles i neutres en el seu impacte climàtic. En aquest marc, Robottions ha defensat davant les més de 30 poblacions participants de tot l’Estat el seu projecte tecnològic de sistemes d’automatització i la seua possible aplicació per a avançar en la neutralitat climàtica, mitjançant el reciclatge de plàstics per a impressió 3D en gran format a través de braços robotitzats. En la seua breu intervenció en el certamen, García ha advocat per aquests recursos tecnològics també com a eina per a l’educació en valors per la sostenibilitat.

Benlloch ha destacat, en la seua participació en la cita Innpulso Emprén, l’aposta de Vila-real per la innovació i el coneixement i, en particular, l’evolució experimentada en els últims anys gràcies, entre altres, a aquest compromís.

Vila-real forma part de la xarxa Innpulso com a Ciutat de la Ciència i la Innovació des de l’any 2011, reconeixement que va revalidar en 2015 i, més recentment, en 2021. La constitució i presidència de la Xarxa Valenciana de Ciutats per la Innovació des de 2017, la creació de la Càtedra d’Innovació Ceràmica Ciutat de Vila-real de l’UJI o la fira Destaca i els seus esdeveniments satèl·lit Destaca en Ruta, són uns altres dels passos donats per Vila-real en els últims anys en la consolidació del seu model de ciutat innovadora.

Notícies i Actualitat

Altres notícies

× ¡Manda un Whatsapp! Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday