La Fundació Globalis s’adhereix a la Xarxa Pi+D+i

La Fundació Globalis s’incorpora a la Xarxa Pi+D+i per a promocionar i impulsar la innovació i el desenvolupament tecnològic de les empreses espanyoles en col·laboració amb altres entitats adherides. D’aquesta manera, Globalis es presta a ajudar empreses i emprenedors proporcionant informació i assessorament sobre les línies de suport més convenients, en funció de les característiques dels seus projectes, cobrint tots els àmbits administratius i de la innovació.

La Xarxa està coordinada pel CDTI (Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial) del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats, que posa a la seua disposició els mitjans i recursos per a aconseguir la missió de la Xarxa. Per la seua part, les entitats col·laboradores atenen –amb els seus propis mitjans– les sol·licituds d’informació i assessorament sobre finançament públic de la I+D+i i celebren esdeveniments en el seu àmbit geogràfic d’actuació per a difondre els instruments i programes de finançament públic de la I+D+i i facilitar la cooperació tecnològica empresarial.

D’aquesta manera, les empreses que formen part de la Xarxa juntament amb el CDTI conformen una xarxa de punts d’informació i col·laboren per a aconseguir un objectiu, l’impuls de la tecnologia i la innovació dins del territori empresarial a Espanya

Notícies i Actualitat

Altres notícies

× ¡Manda un Whatsapp! Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday