Obert el termini per a la presentació de candidatures als Premis Globalis 2019 a la innovació

La Fundació Globalis, amb el suport de l’Ajuntament de Vila-real, ha convocat la sisena edició dels Premis Globalis a través dels quals volen identificar, reconéixer, promoure i divulgar l’esforç dels emprenedors i empreses que estan al capdavant d’iniciatives empresarials innovadores.

Els guardons pretenen valorar les capacitats per a portar endavant els projectes empresarials innovadors que mostren exemples que fructifiquen en noves iniciatives.

Com a novetat, en aquesta edició es lliurarà un primer premi valorat en 1.500 € i un accèssit de 500 € a empreses que aposten per la innovació i s’atorgarà un altre accèssit de 500 € a una jove empresa, és a dir, aquelles empreses o empresaris individuals que hagen iniciat la seua activitat econòmica amb posterioritat a l’1 de gener de 2012 en territori nacional.

Com en anys anteriors, l’Ajuntament de Vila-real concedirà el guardó Vila-real Innpulso com a reconeixement per a l’empresa que representarà la ciutat en les diferents trobades organitzades en el marc de la Xarxa Nacional de Ciutats de la Ciència i la Innovació i la Xarxa Valenciana de la Innovació.

També es lliurarà el Premi Trajectòria en reconeixement a l’empresari o empresa de Vila-real que haja destacat per la seua trajectòria i creixement.

En els premis poden participar pimes, empresaris individuals, cooperatives, comerços i establiments, independentment de la seua forma jurídica, situats a Espanya.

Les persones interessades que s’animen a participar-hi podran realitzar la preinscripció a través d’un formulari en línia en el web de Fundació Globalis, www.fundacionglobalis.org, en el qual també es troben les bases de la convocatòria i el formulari complet de participació.

Notícies i Actualitat

Altres notícies

× ¡Manda un Whatsapp! Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday