Fundació Globalis acosta la realitat del mercat laboral actual als estudiants de secundària de Vila-real amb tallers formatius

La Fundació Globalis, en col·laboració amb l’Ajuntament de Vila-real, ha représ les jornades Talent i Ocupació, un taller formatiu dirigit als estudiants dels centres educatius de secundària i formació professional de la ciutat, que prompte s’incorporaran al mercat laboral.

Les xarrades taller estan enfocades a les persones més joves que vulguen millorar les seues possibilitats d’ocupabilitat per això, al llarg de la jornada es treballen aspectes com la importància de conéixer el propi talent per a desenvolupar-lo en un futur o la cooperació amb altres persones com a fórmula de treball enfront de la competició. Es posa l’accent principalment en la importància que tenen les xarxes socials tant dins com fora de la cerca d’ocupació.

L’objectiu de Fundació Globalis en realitzar aquesta activitat és crear sinergies entre les pimes i futurs professionals, ja que des de Globalis es tracta d’enllaçar la teoria amb la pràctica i la realitat de cadascun dels sectors. Tal és així que la formació consta de dues parts molt diferenciades. En la primera part, els joves assisteixen a un cicle de tallers per a l’adquisició de les diferents habilitats transversals que els servisquen i beneficien en la seua evolució professional mentre que la segona part va enfocada a conéixer casos pràctics de primera mà sobre la posada en marxa d’un negoci a través dels seus protagonistes.

El primer taller d’aquest 2023 es realitzarà aquest dimarts amb alumnes de segon curs dels cicles de grau mitjà d’Activitats Comercials i Gestió Administrativa de Fundació Flors. En aquesta ocasió, la psicòloga i consultora de recursos humans en Alenta Equip, Blanca Mas, els explicarà com realitzar amb èxit una entrevista de treball. En la segona part, la consultora en Dualium Management, Ana María León, explicarà la seua àmplia experiència en diferents sectors als alumnes de Gestió Administrativa mentre que la fundadora de Gregal EcoDesign, Naiara Cáliz, compartirà amb els estudiants d’Activitats Comercials la seua experiència com a emprenedora en el sector de la moda de roba de bany amb poliamida reciclada.

El professorat dels centres formatius que desitgen tindre aquests tallers de manera gratuïta per als seus alumnes pot concertar la formació a través del correu electrònic fundacion@fundacionglobalis.org o en els telèfons 964.054.522 o 656.535.400 en horari d’oficina.

Notícies i Actualitat

Altres notícies

× ¡Manda un Whatsapp! Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday