Emprenedors i entitats de la província Interconnectats gràcies a les jornades organitzades per Globalis

Compartició en facebook
Compartició en linkedin
Compartició en twitter
Compartició en email

Les jornades Interconnectats, organitzades per la Fundació Globalis en col·laboració amb l’Ajuntament de Vila-real i la Diputació de Castelló, han comptat amb diverses desenes d’emprenedors i entitats de la província que han compartit les seues experiències i han pogut fer Networking amb la resta dels assistents. En aquestes sessions, l’Institut de Noves Tecnologies de la Imatge de la Universitat Jaume I de Castelló i l’empresa Amazing Up han donat a conéixer els seus casos d’èxit i han explicat com apliquen la innovació als seus processos o productes en el món del metaverso. Els assistents a aquestes jornades també s’han format sobre com aconseguir diners per a digitalitzar la seua empresa i en què poden invertir els diners de l’ajuda del Kit Digital, la convocatòria del qual està oberta ara per a empreses de 3 fins a 49 empleats.

La guinda a aquestes jornades serà el X Fòrum Nacional d’Innovació: el Metaverso que se celebrarà el pròxim 21 de setembre a partir de les 9.30 hores en el Centre de Congressos, Fires i Trobades de Vila-real. També es podrà seguir en directe per diferents plataformes. La inscripció és gratuïta fins a completar aforament i es pot realitzar fàcilment en la web de Globalis.

Quant a la programació, el X Fòrum d’Innovació comptarà amb l’alcalde de Vila-real, José Benlloch, i amb el diputat de promoció econòmica, Pau Ferrando, en la seua inauguració oficial. A les 9.45 hores, començarà la taula de diàleg Desafiaments legals del metaverso amb Joao Augusto Cavalcante Teixeira, chief compliance officer de Bit2me, Ana Bricio Ruiz, advocada i responsable de l’àrea de dret digital de Padima, i Xavi Garcia Gandia, brain i fundador de Robottions. Serà a partir de les 10.30 hores quan la directora de Globalis, Maria Bellmunt, vas entreveure a Iker J. dels Mossos, cap d’Avatars en Genies Inc., qui parlarà sobre la seua trajectòria professional en el món de l’animació de personatges.

A les 11.30 hores, començarà la taula redona sobre “La indústria del metaverso” que comptarà amb la participació de Damián Romera, CEO i founder de VRHispaverso, Carlos Domínguez Benito, de l’àrea de desenvolupament de negoci d’Ilunion Accessibilitat, Javier Arguello, co-founder i CTO de Qurable, Águeda Gómez Cambronero, investigadora i desenvolupadora en INIT, i Raúl Calleja, director de digitalització i diversificació d’Ifema Madrid. Per a finalitzar, el president de la Fundació Globalis, Juan Vicente Bono, clausurarà l’acte.

Fundació Globalis organitza el X Fòrum Nacional d’Innovació: el Metaverso amb l’objectiu de mostrar una radiografia de les tendències de futur en el territori i de presentar diferents camins i alternatives perquè empreses, organitzacions i professionals siguen capaces de descobrir noves oportunitats innovant i emprenent dins del sector del Metaverso.

Notícies i Actualitat

Altres notícies

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday