Globalis participa en la Fira Turesport de Vila-real

Aquest esdeveniment té com a objectiu crear sinergies entre les empreses i institucions del sector turístic i esportiu de la província i al seu torn conéixer experiències d’èxit en el sector en altres localitzacions.

Fundació Globalis participarà durant els pròxims dies dijous 26 i divendres 27 de maig en la Fira Turesport, situada en el Molí del Termet, Vila-real. Un esdeveniment que té com a objectiu conjuminar empreses o institucions del sector turístic i esportiu de la província de Castelló per a així crear relacions i sinergies entre elles.

Turesport és un punt de trobada per a estudiants, professionals i empreses relacionades amb l’activitat física, el turisme o amb el propi esport. La programació del congrés està dividida en ponències, taules redones, tallers, debats i experiències esportives i turístiques al Termet. A més, l’esdeveniment comptarà amb els ambaixadors olímpics Roberto Bautista, Sebastián Mora, David Casinos i Pau Torres, a més de la presència del president de la Diputació de Castelló, José Martí.

Les inscripcions ja estan obertes a través del seu web, https://turesport.es/ on es pot trobar dues possibilitats diferents d’assistència: presencial o en línia.

Notícies i Actualitat

Altres notícies

×

 

Hola!

Bienvenid@ a la Fundación Globalis,
¿En qué podemos ayudarte?

× ¡Manda un Whatsapp!