Mig centenar de persones assisteixen als webinars “La teua Motivació, El teu Èxit”

La Fundació Globalis, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vila-real, ha organitzat diversos seminaris en línia per a ensenyar tècniques per a conéixer què hi ha darrere de la motivació, el coaching i l’estudi de la felicitat per a poder aplicar aquest coneixement a l’entorn empresarial.

Aquest dimarts, 3 de maig, s’ha realitzat l’últim dels tallers en línia que componen aquest projecte anual. Els webinars “Automotivació en temps difícils” i “Podemos ser (més) feliços?” han reunit mig centenar de persones de l’entorn empresarial i emprenedor per a acostar-los l’estudi d’unes metodologies que busquen aconseguir la felicitat en l’entorn laboral. D’aquesta manera, a través d’aquests tallers, s’ha explicat la forma en la qual podem aconseguir un millor ambient empresarial a partir d’unes certes estratègies usant el coaching professional. A més, s’han facilitat tàctiques als assistents que els puguen incrementar els seus nivells de benestar i felicitat, focalitzant-se sobretot en aquelles persones que tenen la responsabilitat de manejar equips de treball o tenen persones al seu càrrec en l’entorn laboral.

D’aquesta manera, els tallers del projecte “La teua Motivació, El teu Èxit” s’han dirigit especialment a persones emprenedores o empresàries, treballadors de petites i mitjanes empreses o als qui tenen personal al seu càrrec. Les persones assistents poden usar les eines apreses per a ser més conscients de la importància del creixement i desenvolupament personal i de la repercussió que té aquest progrés en la seua vida professional.

Aquestes sessions de coaching empresarial han donat les claus de la psicologia positiva als assistents per a augmentar la part de consciència del present i aconseguir, a través de l’actitud i del comportament, uns millors nivells de benestar emocional en els seus respectius llocs de treball. Aquestes jornades s’emmarquen en el projecte anual de Globalis “La teua Motivació, El teu Èxit”, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vila-real, i han sigut impartits per Elena Cucala, Llicenciada en Psicologia, experta en Desenvolupament de Persones i Organitzacions i coach especialista en Psicologia Positiva Aplicada.

Notícies i Actualitat

Altres notícies

×

 

Hola!

Bienvenid@ a la Fundación Globalis,
¿En qué podemos ayudarte?

× ¡Manda un Whatsapp!