Obert el termini per a la presentació de candidatures als Premis Globalis 2022 a la innovació

La Fundació Globalis, amb el suport de l’Ajuntament de Vila-real, ha convocat l’octava edició dels Premis Globalis a través dels quals volen identificar, reconéixer, promoure i divulgar l’esforç dels emprenedors i empreses que estan al capdavant d’iniciatives empresarials innovadores. Els guardons pretenen destacar les capacitats per a portar endavant els projectes empresarials innovadors, mostrant exemples que fructifiquen en noves iniciatives.

En aquesta edició, s’entregarà un primer premi valorat en 1.500 €, un accèssit de 500 € a una empresa que aposte per la innovació i s’atorgarà un altre accèssit de 500 € a una jove empresa, és a dir, una empresa o empresari individual que haja arrancat la seua activitat econòmica amb posterioritat a l’1 de gener de 2015 en territori nacional.

Com en anys anteriors, l’Ajuntament de Vila-real concedirà el premi Vila-real Innpulso com a reconeixement per a l’empresa que representarà a la ciutat en les diferents trobades organitzades en el marc de la Xarxa Nacional de Ciutats de la Ciència i la Innovació i la Xarxa Valenciana de la Innovació.

També s’entregarà el Premi Trajectòria en reconeixement a l’empresari o empresa de Vila-real que haja destacat per la seua trajectòria i creixement.

En els premis poden participar pimes, empresaris individuals, cooperatives, comerços i establiments, independentment de la seua forma jurídica, situats a Espanya.

Qui desitge postular-se als Premis Globalis podrà trobar les bases de la convocatòria i el formulari de participació en el web de Fundació Globalis www.fundacionglobalis.org. La convocatòria romandrà oberta fins al 10 d’octubre de 2022.

Notícies i Actualitat

Altres notícies

× ¡Manda un Whatsapp! Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday