Globalis llança una nova edició de tallers en línia gratuïts sobre automotivació en temps difícils

La Fundació Globalis,, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vila-real, organitza diversos seminaris en línia per a ensenyar tècniques per a conéixer què hi ha darrere de la motivació i l’estudi de la felicitat. Cadascun dels tallers tractarà un tema diferent, però sempre relacionat amb la motivació i es realitzaran els dimarts 26 d’abril i 3 de maig a través de la plataforma Zoom de 15.30 a 16.30 hores.

El primer taller que s’impartirà serà el dimarts 26 d’abril sota el títol «Automotivació en temps difícils». Aquesta jornada té com a objectiu facilitar eines a les i els assistents que els permeten motivar-se en qualsevol circumstància. La segona sessió tractarà sobre si «Podem ser (més) feliços?” i tindrà lloc el dimarts 3 de maig per a acostar als i les participants l’estudi de la ciència de la felicitat des d’una perspectiva quotidiana, a més facilitarà estratègies que incrementen els nivells de benestar i felicitat en les persones.

Els tallers estan dirigits especialment a empresaris/àries, treballadors/es de petites i mitjanes empreses o als qui tinguen personal al seu càrrec, en definitiva, a persones conscients de la importància del creixement i desenvolupament personal i de la repercussió que tenen en la seua vida professional. Els seminaris web estan impartits per Elena Cucala, llicenciada en Psicologia experta en desenvolupament de persones i organitzacions i coach especialista en psicologia positiva aplicada.

La inscripció als seminaris web és gratuïta i es pot realitzar ja a través del web de Fundació Globalis o en l’enllaç https://www.fundacionglobalis.org/projectes/tu-motivacion-tu-exito-2022/ i comptarà amb aforament limitat de cent participants.

Aquestes sessions s’emmarquen en el projecte «La teua Motivació, El teu Èxit», que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vila-real, i tenen una duració aproximada d’una hora, després de la qual els i les assistents podran realitzar les seues preguntes a la ponent, que els atendrà d’una forma personalitzada.

Notícies i Actualitat

Altres notícies

×

 

Hola!

Bienvenid@ a la Fundación Globalis,
¿En qué podemos ayudarte?

× ¡Manda un Whatsapp!