Globalis llança una nova edició de tallers en línia gratuïts sobre automotivació en temps difícils

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

La Fundació Globalis,, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vila-real, organitza diversos seminaris en línia per a ensenyar tècniques per a conéixer què hi ha darrere de la motivació i l’estudi de la felicitat. Cadascun dels tallers tractarà un tema diferent, però sempre relacionat amb la motivació i es realitzaran els dimarts 26 d’abril i 3 de maig a través de la plataforma Zoom de 15.30 a 16.30 hores.

El primer taller que s’impartirà serà el dimarts 26 d’abril sota el títol «Automotivació en temps difícils». Aquesta jornada té com a objectiu facilitar eines a les i els assistents que els permeten motivar-se en qualsevol circumstància. La segona sessió tractarà sobre si «Podem ser (més) feliços?” i tindrà lloc el dimarts 3 de maig per a acostar als i les participants l’estudi de la ciència de la felicitat des d’una perspectiva quotidiana, a més facilitarà estratègies que incrementen els nivells de benestar i felicitat en les persones.

Els tallers estan dirigits especialment a empresaris/àries, treballadors/es de petites i mitjanes empreses o als qui tinguen personal al seu càrrec, en definitiva, a persones conscients de la importància del creixement i desenvolupament personal i de la repercussió que tenen en la seua vida professional. Els seminaris web estan impartits per Elena Cucala, llicenciada en Psicologia experta en desenvolupament de persones i organitzacions i coach especialista en psicologia positiva aplicada.

La inscripció als seminaris web és gratuïta i es pot realitzar ja a través del web de Fundació Globalis o en l’enllaç https://www.fundacionglobalis.org/projectes/tu-motivacion-tu-exito-2022/ i comptarà amb aforament limitat de cent participants.

Aquestes sessions s’emmarquen en el projecte «La teua Motivació, El teu Èxit», que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vila-real, i tenen una duració aproximada d’una hora, després de la qual els i les assistents podran realitzar les seues preguntes a la ponent, que els atendrà d’una forma personalitzada.

Notícies i Actualitat

Altres notícies

Assesorament d´ajudes
PIDI | I+D+i

Amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport

Fundació Globalis ©2020

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday