Globalis participa en la Fira de l’Estudiant a Vila-real

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

La segona edició de la Fira de l’Estudiant té l’objectiu de reunir en un mateix espai totes les opcions formatives i eixides laborals a l’abast dels estudiants de la ciutat per a així ajudar i facilitar als més joves l’elecció d’una trajectòria professional. Després d’una primera edició en 2021, que es va realitzar en format en línia a causa de la pandèmia, aquesta segona Fira de l’Estudiant es durà a terme de manera presencial durant dues jornades: el dijous 7 d’abril, de 9.30 a 14.00 hores i el divendres 8 d’abril de 9.30 a 14.00 hores, en el Centre de Congressos, Fires i Trobades.

La fira està dirigida a estudiants de 3r i 4t d’ESO, Batxillerat, cicles formatius i universitaris, a més de mares i pares, professors, o qualsevol persona interessada a informar-se en aquest àmbit.

De moment, està confirmada la participació de 61 expositors de formació acadèmica, certificats de professionalitat, escoles i acadèmies d’idiomes, formació no reglada, formació professional, forces de seguretat i cossos d’emergència, graus i postgraus i mobilitat internacional, als quals els usuaris podran dirigir les seues consultes. A més, la fira comptarà amb la participació d’universitats de Catalunya, Madrid, Andalusia, Galícia, Navarra i de la Comunitat Valenciana.

El termini d’inscripció ja està obert al públic. L’entrada és gratuïta i la inscripció pot fer-se a través d’enllaç: https://www.firadelestudiant.es/inscripcio-centres/

Notícies i Actualitat

Altres notícies

Assesorament d´ajudes
PIDI | I+D+i

Amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport

Fundació Globalis ©2020

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday