Globalis participa en la Fira de l’Estudiant a Vila-real

La segona edició de la Fira de l’Estudiant té l’objectiu de reunir en un mateix espai totes les opcions formatives i eixides laborals a l’abast dels estudiants de la ciutat per a així ajudar i facilitar als més joves l’elecció d’una trajectòria professional. Després d’una primera edició en 2021, que es va realitzar en format en línia a causa de la pandèmia, aquesta segona Fira de l’Estudiant es durà a terme de manera presencial durant dues jornades: el dijous 7 d’abril, de 9.30 a 14.00 hores i el divendres 8 d’abril de 9.30 a 14.00 hores, en el Centre de Congressos, Fires i Trobades.

La fira està dirigida a estudiants de 3r i 4t d’ESO, Batxillerat, cicles formatius i universitaris, a més de mares i pares, professors, o qualsevol persona interessada a informar-se en aquest àmbit.

De moment, està confirmada la participació de 61 expositors de formació acadèmica, certificats de professionalitat, escoles i acadèmies d’idiomes, formació no reglada, formació professional, forces de seguretat i cossos d’emergència, graus i postgraus i mobilitat internacional, als quals els usuaris podran dirigir les seues consultes. A més, la fira comptarà amb la participació d’universitats de Catalunya, Madrid, Andalusia, Galícia, Navarra i de la Comunitat Valenciana.

El termini d’inscripció ja està obert al públic. L’entrada és gratuïta i la inscripció pot fer-se a través d’enllaç: https://www.firadelestudiant.es/inscripcio-centres/

Notícies i Actualitat

Altres notícies

× ¡Manda un Whatsapp! Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday