Globalis premia la innovació de Texturjet, Abervian i Arkadia Space i la trajectòria de l’empresari Pablo Baigorri García

Globalis ha revelat a les empreses guanyadores d’enguany en una emotiva gala de lliurament de guardons. L’acte ha sigut inaugurat per part del president de Fundació Globalis, Juan Vicente Bono Sales, qui ha explicat que l’entitat porta sol·licitades més d’un milió d’euros en ajudes a la innovació i la digitalització d’empreses. Després de la seua intervenció, els assistents han conegut la labor de les 9 empreses finalistes (General Drons S.L., Abervian S.L., Arkadia Space, Tec-Aliat S.L., Aitister, Miwsic S.L.O., Enginyeria de Gestió, Texturjet i digitalDot S.L.) per part de cadascun dels seus responsables.

A continuació, s’han revelat els guardonats de 2021. El Primer Premi Globalis 2021, dotat amb 1.500 euros, ha recaigut en Texturjet, dedicada al desenvolupament d’un algorisme d’Intel·ligència Artificial capaç de generar textures d’alta resolució vàlides per a qualsevol procés industrial dut a terme per impressores InkJet. Aquesta empresa, també s’ha alçat amb el premi Vila-real Innpulso, que concedeix el Ajuntament de Vila-real, per la qual cosa serà la que represente a la ciutat en les diferents trobades organitzades en el marc de la Xarxa Nacional Innpulso de Ciutats de la Ciència i la Innovació.

La signatura Abervian S.L., dedicada al desenvolupament de productes relacionats amb l’emmagatzematge i gestió d’energia, ha sigut guardonada amb un Accèssit dotat amb 500€ i la startup Arkadia Space, que desenvolupa i comercialitza sistemes de propulsió química per a dotar de mobilitat en l’espai a vehicles i plataformes i que està situada en l’Aeroport de Castelló, s’ha alçat amb l’Accèssit Jove Empresa, també dotat amb 500 euros.

Finalment, s’ha reconegut amb el Premi Trajectòria a l’empresari Pablo Baigorri García, qui ha recollit el guardó abrigallat per la seua família i multitud d’amics. L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha clausurat l’acte felicitant els premiats i destacant la capacitat d’innovació d’aquestes empreses situades en el nostre territori.

Aquesta huitena edició dels Premis Globalis compta amb el suport de l’Ajuntament de Vila-real, multiòptiques, Fundació José Soriano, Dolores Cortés, Fundació José Gómez Mata, Vidres, Esmalglass-Ítaca, Elit Ciments i Dualium Management. Amb aquests guardons la Fundació Globalis pretén divulgar l’esforç dels emprenedors que estan al capdavant d’aquestes iniciatives empresarials i mostrar exemples que incentiven la generació a altres iniciatives empresarials innovadores amb l’objectiu de promoure la innovació com a factor estratègic i de competitivitat del territori.

Notícies i Actualitat

Altres notícies

× ¡Manda un Whatsapp! Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday