S’amplia el termini de presentació de candidatures per als Premis Globalis 2021 fins al 18 d’octubre

Compartició en facebook
Compartició en linkedin
Compartició en twitter
Compartició en email

La presentació de candidatures a la convocatòria dels Premis Globalis s’amplia una setmana més i es tancarà dilluns que ve. 18 d’octubre a les 23.59 hores. Els interessats a participar en els ‘Premis Globalis 2021’ podran trobar les bases de la convocatòria i el formulari de participació en la web de Fundació Globalis www.fundacionglobalis.org.

La Fundació Globalis, amb el suport de l’Ajuntament de Vila-real, ha convocat la huitena edició d’aquests guardons a través dels quals vol identificar, reconéixer, promoure i divulgar l’esforç dels emprenedors i empreses que estan al capdavant d’iniciatives empresarials innovadores. Els Premis Globalis pretenen posar en valor les capacitats per a portar avant els projectes empresarials innovadors, mostrant exemples que fructifiquen en noves iniciatives.

Com en edicions anteriors, s’entregarà un primer premi valorat en 1.500 €, un accèssit de 500 € a una empresa que aposte per la innovació i s’atorgarà un altre accèssit de 500 € a una jove empresa, és a dir, una empresa o empresari individual que haja arrancat la seua activitat econòmica amb posterioritat a l’1 de gener de 2015 en territori nacional.

A més d’aquests premis, l’Ajuntament de Vila-real concedirà el guardó Vila-real Innpulso com a reconeixement per a l’empresa que representarà a la ciutat en les diferents trobades organitzades en el marc de la Xarxa Nacional de Ciutats de la Ciència i la Innovació i la Xarxa Valenciana de la Innovació.

A més d’aquests premis, també s’entregarà el Premi Trajectòria en reconeixement la trajectòria i creixement d’una persona a nivell professional.

En els premis poden participar pimes, empresaris individuals, cooperatives, comerços i establiments, independentment de la seua forma jurídica, situats a Espanya. El termini de presentació de candidatures finalitza el 18 d’octubre a les 23.59 hores. Els projectes guanyadors es coneixeran el 12 de novembre de 2021 en el lliurament de premis que se celebrarà a la casa dels Mundina de Vila-real.

Notícies i Actualitat

Altres notícies

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday