Obertes les inscripcions en la web de Globalis per a l’IX Fòrum Nacional d’Innovació sobre el sector Aeroespacial i Aeronàutic

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, el diputat de promoció econòmica, Pau Ferrando, la directora de l’Aeroport de Castelló, Blanca Marín, i el president de l’Aeroport de Castelló i conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, seran els encarregats d’inaugurar oficialment el 17 de setembre a les 10 hores l’IX Fòrum Nacional d’Innovació: Oportunitats en el sector Aeroespacial i Aeronàutic, organitzat per Globalis, amb la col·laboració de la Diputació de Castelló i l’Ajuntament de Vila-real i el suport de l’Aeroport de Castelló.

A les 10.15 hores, començarà la taula de diàleg amb Rocío Ruiz, d’AIMPLAS, i amb Raúl García Esparza, del departament de Grans Instal·lacions i Programes Duals Direcció d’Espai, Grans Instal·lacions i Programes Duals de CDTI, i un cas d’èxit d’aquestes ajudes reflectit en l’empresa valenciana Das Photonics, amb Miguel Ángel Piqueras. Serà a partir de les 11.00 hores, Raúl Verdú, COO i cofundador de l’empresa aeroespacial PLD Space, parlarà sobre la trajectòria professional i el desenvolupament de la seua empresa de llançadors per a proporcionar accés científic i comercial a l’espai a xicotets satèl·lits i càrregues útils.

VEURE EN YOUTUBE

VEURE EN FACEBOOK

VEURE EN ZOOM

A les 11.45 hores, començarà la taula redona que comptarà amb la participació de David Rodríguez, CTO en ABIONICA, Santiago Roses, Co-CEO i cofundador de Brok-air Aviation Group, Miguel Ángel Molina, Director Comercial i Estratègia de GMV, Francho García, cofundador i CEO d’Arkadia Space,  Francisco Martínez, Cap del servei tècnic de la Subdirecció General de Planificació, Tecnologia i Innovació de la Direcció General d’Armament i Material del Ministeri de Defensa, i el coronel Luís Villar, recentment destinat a aquesta direcció general del Ministeri de Defensa. Finalment, el president de la Fundació Globalis, Juan Vicente Bono, clausurarà l’acte.

Globalis pretén mostrar una radiografia de les tendències de futur en aquest sector amb aquesta jornada, presentada per la directora de Globalis, Maria Bellmunt, al mateix temps que presentaran alternatives perquè empreses, organitzacions i professionals siguen capaces d’aprofitar un sector en auge a la província gràcies a la presència de l’Aeroport de Castelló, que fomenta noves oportunitats sostenibles de negoci en aquest àmbit.

L’IX Fòrum Nacional d’Innovació: Oportunitats en el sector Aeroespacial i Aeronàutic es realitzarà divendres que ve, 17 de setembre, de 10.00 a 13.30 hores i serà retransmés a través de diferents plataformes en línia de Globalis – YoutubeFacebook i Zoom – i de TEVE4.

VEURE EN YOUTUBE

VEURE EN FACEBOOK

VEURE EN ZOOM

Notícies i Actualitat

Altres notícies

× ¡Manda un Whatsapp! Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday