Fundació Globalis aprova per unanimitat el pla d’activitats per a 2021

El Patronat de la Fundació Globalis s’ha reunit aquest divendres, 4 de desembre, de manera ordinària per a tractar, entre altres punts, l’aprovació del pla d’actuació que inclou les activitats i accions que Globalis durà a terme l’any 2021 encaminades al foment de l’emprenedoria, la millora d’ocupació i la qualitat de vida i la salut des d’un punt de vista innovador.

Globalis continuarà fomentant l’educació en valors d’emprenedoria i innovació en edats primerenques, el foment del talent i l’ocupabilitat dels joves, el Fòrum Nacional d’Innovació i els Premis Globalis o el club de Networking, adaptant-se a les noves necessitats que marca la Covid-19.

La reunió també ha servit per a posar sobre la taula els bons resultats obtinguts enguany en el desenvolupament de les activitats realitzades que han comptat amb la col·laboració tant d’entitats públiques com d’empreses privades. En l’àmbit formatiu dels més joves, cal destacar les activitats en les quals s’ha format en emprenedoria a alumnes de col·legis de primària, així com les desenvolupades per a ajudar a professors, mares i pares durant els mesos de confinament realitzades gràcies al suport de l’Ajuntament de Vila-real.

D’altra banda, s’ha apostat pels webinars de nutrició en època de COVID19 i tallers sobre motivació en els quals s’ha posat l’accent en les noves competències que els líders de les empreses han de desenvolupar per a adaptar-se a la nova realitat generada per la pandèmia. En aquesta mateixa línia, s’han impartit cursos sobre el bon ús de les xarxes socials per a Fundació Síndrome de Down o per a l’Ajuntament d’Onda.

Des de la Fundació Globalis també es continuarà assessorant les empreses com a únic punt PIDI de la província del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial dependent de el Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats a més d’en la tramitació d’ajudes per a empreses on enguany s’ha sol·licitat un muntant que ronda els 400.000 euros per a empreses del sector de l’oci, hoteleres, del metall, noves tecnologies o ceràmic entre altres.

Notícies i Actualitat

Altres notícies

×

 

Hola!

Bienvenid@ a la Fundación Globalis,
¿En qué podemos ayudarte?

× ¡Manda un Whatsapp!