Globalis presentarà a les empreses de Castelló el cas d’èxit de la startup Brok-air en la jornada Interconnectats

La Fundació Globalis ha programat una jornada empresarial anomenada Interconnectats dimarts que ve, 7 de setembre, a partir de les 8.30am a través de la plataforma Zoom, que comptarà amb la participació de Brok-air, l’empresa aeronàutica situada en l’Aeroport de Castelló que exposarà el seu cas d’èxit a les empreses i als emprenedors que desitgen assistir.

L’objectiu de la sessió d’Interconnectats, organitzada per la Fundació Globalis en col·laboració amb l’Ajuntament de Vila-real i la Diputació de Castelló i amb el suport de l’Aeroport de Castelló, és crear sinergies i Networking entre empreses i startups de la província de Castelló.

INSCRIU-TE ACÍ

Els assistents a aquesta sessió empresarial també rebran una formació sobre “L’experiència de client com a clau per a impulsar a la teua empresa” impartida per l’empresa vila-realense Pinchaaqui.es. A més, rebran una invitació gratuïta a participar en l’IX Fòrum Nacional d’Innovació: Oportunitats en el sector Aeroespacial i Aeronàutic que organitza Fundació Globalis el pròxim 17 de setembre i que serà retransmés a través de diferents plataformes en línia.

Les sessions gratuïtes d’Interconnectats, després de prèvia inscripció en la web www.fundacionglobalis.org, estan destinades tant a empreses i emprenedors com a futurs professionals i ciutadans que vulguen conéixer més sobre noves oportunitats de negoci a la província de Castelló o que desitgen conéixer a altres empreses implantades en el seu mateix territori.

INSCRIU-TE ACÍ

Aquesta sessió d’Interconnectats comptarà amb la presència de Santiago Roses, CEO i Cofundador de Brok-air, la startup canària que presta serveis aeronàutics en l’àrea del manteniment, l’enginyeria i handling per a aviació comercial i executiva en l’Aeroport de Castelló.

La Fundació Globalis aposta en aquest projecte per promoure i vertebrar la relació empresarial des de Vila-real entre el nord i sud, est i oest de la província mitjançant la xarxa d’empresaris i emprenedors que sorgeix d’aquestes trobades que es repeteixen anualment.

Notícies i Actualitat

Altres notícies

×

 

Hola!

Bienvenid@ a la Fundación Globalis,
¿En qué podemos ayudarte?

× ¡Manda un Whatsapp!