La Belluga Gurmet i Aigua de Benassal presenten els seus casos d’èxit a empreses de la província en Interconnectats gràcies a Globalis

La primera Jornada d’Interconnectats, que es realitzarà aquest dimarts, 8 de setembre, a partir de les 8.30am a través de la plataforma Zoom, comptarà amb la participació de la Belluga Gurmet (Segorbe) i Aigua de Benassal (Benassal). Totes dues empreses exposaran els seus casos d’èxit a les empreses i emprenedors assistents.

L’objectiu d’Interconnectats, organitzat per la Fundació Globalis en col·laboració amb l’Ajuntament de Vila-real i la Diputació de Castelló, és crear sinergies entre empreses de la costa i de l’interior, principalment aquelles situades en les àrees d’influència dels centres CEDES de la província de Castelló. Per això, totes les empreses assistents tindran l’oportunitat de presentar-se en un elevator pitch d’un minut.

Els assistents també rebran una formació sobre “Com usar internet en benefici de la teua empresa” i rebran una invitació gratuïta a participar en el VIII Fòrum Nacional d’Innovació: Ciutats i Pobles Intel·ligents que organitza Fundació Globalis el pròxim 24 de setembre i que serà retransmés a través de diferents plataformes online i de TEVE4.

Aquestes convocatòries gratuïtes, després de prèvia inscripció en la web www.fundacionglobalis.org, estan destinada tant a empreses i emprenedors com a futurs professionals i ciutadans que vulguen conéixer més sobre noves oportunitats de negoci.

Al llarg de la primera sessió d’Interconnectats, des de la Belluga Gurmet s’explicarà que és una empresa dedicada a productes artesanals a partir de les olives Serrana d’Espadán que creixen en la costa mediterrània mentre que Aigua de Benassal comptarà el seu cas d’èxit comercialitzant aquest producte que procedeix del brollador Font En Destrals situat a la comarca de l’Alt Maestrat a Castelló.

La Fundació Globalis aposta en aquest projecte per promoure i vertebrar la relació empresarial entre el nord i sud, est i oest de la província mitjançant la xarxa d’empresaris i emprenedors que sorgirà d’aquestes trobades que es repeteixen anualment.

Notícies i Actualitat

Altres notícies

×

 

Hola!

Bienvenid@ a la Fundación Globalis,
¿En qué podemos ayudarte?

× ¡Manda un Whatsapp!