Fundació Globalis interconnecta a empreses i emprenedors de la costa i l’interior de la província a través de reunions online

La Fundació Globalis posa en marxa les jornades Interconnectats -en col·laboració amb l’Ajuntament de Vila-real i la Diputació de Castelló- per a crear sinergies entre les empreses situades en la costa i les que estan a l’interior, principalment aquelles situades en les àrees d’influència dels centres CEDES de la província de Castelló.

Les jornades sobre estratègia comercial activa tindran els pròxims 8 i 15 de setembre a partir de les 8.30am a través de la plataforma Zoom. Les empreses que desitgen participar coneixeran als empresaris que formen part del Club de Networking de Globalis, en el qual participa tant l’Ajuntament de Vila-real com la Cambra de Comerç de Castelló, a través de reunions telemàtiques que serviran de connexió amb les empreses de les zones rurals de l’interior de la província amb la finalitat que es coneguen entre elles i puguen aconseguir acords de col·laboració i, per tant, millors resultats en vendes.

A més de conéixer-se, els assistents rebran formació específica sobre tècniques i prospecció comercial i eines per a desembolicar-se amb èxit en vendes en internet i generar noves oportunitats d’èxit empresarial en línia.

Empreses i emprenedors innovadors de la costa i l’interior de Castelló podran beneficiar-se d’aquestes activitats gratuïtes, on compartiran els seus casos d’èxit i els seus errors per a servir com a guia de ruta per a altres empreses i emprenedors. Els assistents a aquestes jornades també podran assistir de manera gratuïta al VIII Fòrum Nacional d’Innovació: Ciutats i Pobles Intel·ligents que organitza Fundació Globalis el pròxim 24 de setembre i que serà retransmés a través de diferents plataformes online.

Aquesta convocatòria gratuïta, després de prèvia inscripció en https://zoom.us/meeting/register/tjevd-gpqjkphti0zrongxaxkj79uop8rphx, està destinada tant a empreses i emprenedors com a futurs professionals i ciutadans que vulguen conéixer més sobre noves oportunitats de negoci.

La Fundació Globalis aposta en aquest projecte per promoure i vertebrar la relació empresarial entre el nord i sud, est i oest de la província mitjançant la xarxa d’empresaris i emprenedors que sorgirà d’aquestes trobades que es repeteix

Notícies i Actualitat

Altres notícies

×

 

Hola!

Bienvenid@ a la Fundación Globalis,
¿En qué podemos ayudarte?

× ¡Manda un Whatsapp!