La Fundació Globalis aconsegueix aglutinar mig centenar de persones amb inquietuds emprenedores en la Jornada EMPREN-UP

La Fundació Globalis ha organitzat la Jornada EMPREN-UP, una activitat dirigida a l’emprenedoria que va tenir lloc dissabte passat, 4 de maig, al Centre Social Fundació Caixa Rural Vila-real i a la qual va assistir mig centenar de persones que van tenir l’oportunitat de conéixer-se entre si i compartir les seues experiències i les seues inquietuds per emprendre.

La jornada, patrocinada per l’Ajuntament de Vila-real, ha comptat amb la col·laboració de les principals entitats de l’ecosistema emprenedor provincial com ara la Cambra de Comerç de Castelló, Espaitec Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de la Universitat Jaume I de Castelló, Consorci Gestor del Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics i la seua àrea d’influència de la província de Castelló, l’Ajuntament de Castelló, Betacoop, Efecte Vila-real, Acciona’t Benicarló, l’Associació No Solo en la Red, Associació per a la Promoció i Impuls de les Noves Tecnologies (PINT), Arse’s Consultec, Arena Stack i Sevi Systems.

Per a iniciar la jornada, Juan Vicente Bono, president de la Fundació Globalis, va donar la benvinguda als assistents. Va continuar Jesús Marín, fundador i president d’Associació per a la Promoció i Impuls de les Noves Tecnologies (PINT), amb la xarrada «Del negoci tradicional al 4.0».

Després, el CEO d’Arse’s Consultec, José Manuel Simarro, va ser l’encarregat de donar les claus per a emprendre i reprendre des de la intel·ligència emocional, una pràctica que al costat de l’estudi i realització de plans d’igualtat desenvolupa la consultora valenciana juntament amb la Fundació Globalis.

La guinda a la jornada la va posar Javier Pacheco, CEO de ZIIM, el primer Ecosistema Social Gamer, desenvolupat a Espanya, que pretén professionalitzar la relació entre les marques i el sector per a crear una comunitat especialitzada. Pacheco va donar a conéixer la seua experiència i les vicissituds del món de l’emprenedor i va contar els seus desvetllaments des que va iniciar la seua activitat empresarial fins avui que ha aconseguit revolucionar el món gamer, ja que, per primera vegada, se centra l’activitat en la creació i l’intercanvi de contingut 100 % gamer.

Per a finalitzar la jornada es va dur a terme un concurs d’elevator pitch amb Carlos Miguel, de l’Associació No Solo en la Red, una activitat en la qual els participants van tenir l’oportunitat de presentar la seua idea de negoci durant un minut davant de tots els assistents a l’esdeveniment i van rebre consells dels emprenedors més veterans.

Notícies i Actualitat

Altres notícies

× ¡Manda un Whatsapp! Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday