La Mesa de PCD valora el treball realitzat i avança en noves accions per a la sensibilització i la integració sociolaboral de persones amb capacitats diferents

La Mesa de Persones amb Capacitats Diferents va celebrar ahir una nova reunió, per tal de valorar les activitats impulsades en el marc de la Mesa, que ha impulsat en aquests mesos activitats formatives, de sensibilització i d’inserció laboral per a les persones amb discapacitat.

La Mesa de PCD consta de dues comissions de treball, una per a la Responsabilitat Social Corporativa, que s’encarrega de dur a terme iniciatives de conscienciació dirigida a les empreses per tal d’integrar als treballadors amb capacitats diferents i que va organitzar el primer Fòrum d’RSC; i per altra, la Comissió per a la Inserció Laboral de les Persones en Capacitats Diferents, dirigida a l’acció directa amb els col·lectius. Aquesta segona comissió ha promogut enguany un cicle de tres cursos sobre habilitats personals i comunicació, habilitats en autonomía personal i social, i sobre habilitats laborals, que han desembocat a la seua finalització en unes pràctiques professionals que beneficien 7 persones, de la mà de l’associació XiCaEs (de Fundació Caixa Rural Via-real), en diferents dependències municipals.

“En la reunió, les entitats implicades hem mostrat la voluntat de seguir endavant amb el treball que hem vingut realitzant en aquests mesos; treball que ha donat fruits importants que hem de seguir conreant. Cara al futur, ja estem treballant en noves accions i iniciatives que ens permeten seguir avançant en la sensibilització social i empresarial i la integració sociolaboral de persones amb capacitats diferents, col·lectiu amb el qual l’equip de govern de Vila-real som especialment sensible”, va concloure el regidor d’Economia i president de la Mesa, Xavier Ochando.

Notícies i Actualitat

Altres notícies

× ¡Manda un Whatsapp! Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday