Empreses i emprenedors de la costa i l’interior estaran interconnectats gràcies a la Fundació Globalis

La Fundació Globalis posa en marxa unes jornades dins del projecte Interconnectats –en col·laboració amb l’Ajuntament de Vila-real, la Diputació de Castelló i l’Agència Valenciana de la Innovació– per a crear sinergies entre les empreses situades a la costa i les que estan a les zones més despoblades de la província de Castelló.

La primera jornada sobre estratègia comercial activa tindrà lloc el pròxim dimarts 30 d’abril, de 9.00 a 12.00 hores, al centre CEDES de la Diputació a la localitat de la Vall d’Alba (situat al carrer de la Via Augusta). Les empreses que formen part del Club de Networking de Globalis, en el qual participa tant l’Ajuntament de Vila-real com la Cambra de Comerç de Castelló, es desplaçaran amb autobús gratuït que eixirà des d’enfront del pavelló poliesportiu Bancaixa, a l’avinguda de França, fins al CEDES de la Vall d’Alba per a interconnectar amb les empreses d’aquesta zona rural de la província amb la finalitat que es coneguen entre elles i puguen aconseguir millors resultats en vendes.

Empreses i emprenedors innovadors de la costa i l’interior de Castelló podran beneficiar-se d’aquestes activitats i crear una xarxa provincial d’empreses interconnectades entre si, on compartiran els seus casos d’èxit i es generaran més oportunitats de negoci entre l’interior i la costa. Així, es duran a terme tallers i sessions de networking per a fomentar la cultura innovadora i generar noves oportunitats d’èxit empresarial.

Aquesta convocatòria gratuïta, després d’una inscripció prèvia en el web www.fundacionglobalis.org, està destinada tant a empreses i emprenedors com a futurs professionals i ciutadans que vulguen conéixer més sobre noves oportunitats de negoci.

La Fundació Globalis aposta per promoure i vertebrar la relació entre nord i sud, est i oest de la província, mitjançant la xarxa d’empresaris i emprenedors que sorgirà d’aquestes trobades.

Les inscripcions gratuïtes poden realitzar-se a través de la pàgina web de la Fundació Globalis www.fundacionglobalis.org. L’autobús eixirà de Vila-real a les 8.00 hores en direcció a la Vall d’Alba i tornarà una vegada finalitze la jornada. Serà gratuït per als participants en la sessió que s’hagen inscrit prèviament.

Notícies i Actualitat

Altres notícies

× ¡Manda un Whatsapp! Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday