El Club Empresarial de Networking forma als seus assistents en omnicanalidad

Els membres del Club Empresarial de Networking, en el qual col·labora l’Ajuntament de Vila-real i la Cambra de Comerç, han assistit a una formació sobre omnicanalidad en una nova sessió de treball que s’ha realitzat en el viver que la Cambra de Comerç de Castelló té a Vila-real.

Una vintena d’empresaris han aprés la importància d’estar present en els diferents canals per a poder atendre bé els clients més exigents des d’una visió global.

Els empresaris i emprenedors que vulguen augmentar les seues possibilitats de negoci poden sol·licitar una invitació gratuïta per a assistir al club en la web de Fundació Globalis www.fundacionglobalis.org

Notícies i Actualitat

Altres notícies

× ¡Manda un Whatsapp! Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday