Globalis fomenta l’esperit emprenedor entre els alumnes de Primària

El col·legi Escultor Ortells de Vila-real ha acollit dues jornades del programa formatiu de Fundació Globalis anomenat ‘Aula-empresa’. Aquest programa es compon d’uns tallers d’una hora aproximadament de durada que tenen com a objectiu principal motivar el talent dels alumnes. A través de xerrades motivadores que els inspiren, s’ajuda als més joves a mostrar les seves capacitats i la possibilitat de dur a terme el seu propi projecte empresarial en un futur.

En aquesta ocasió, Fundació Globalis ha acostat als alumnes a l’empresari Santiago Gimeno, soci director de l’empresa Cuatroochenta, situada al ESPAITEC de la Universitat Jaume I. Gimeno ha estat l’encarregat d’explicar la seva experiència com a emprenedor als alumnes de 6è curs de Primària i ha deixat participar als joves en una ronda de preguntes on ha detallat que la seva empresa “desenvolupa projectes i solucions tecnològiques a nivell internacional des de la província de Castelló”.

Les jornades d’Aula-Empresa s’han realitzat ja al col·legi Cervantes i continuaran esta vesprada de divendres al col·legi Bisbe Pont de Vila-real. Són uns tallers que s’ofereixen totes les escoles de la ciutat i que es realitzen de forma gratuïta des de Globalis, gràcies al suport de les regidories d’Innovació i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vila-real. Pel que si algun col·legi local està interessat en que Globalis acudeixi a fomentar l’esperit emprenedor entre els seus alumnes únicament ha de sol·licitar-ho al correu electrònic fundacion@fundacionglobalis.org o als telèfons 964.054.522 o 656.535.400 en horari d’oficina.

Notícies i Actualitat

Altres notícies

× ¡Manda un Whatsapp! Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday