Fundación Globalis colabora amb Espaitec per a debatre sobre com humanitzar la relació entre personal sanitari i pacient

El dimecres 13 de març torna “La Clau … de la Innovació”, un nou format de divulgació de la innovació, la ciència i la tecnologia organitzat pel Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de la Universitat Jaume I (Espaitec) amb la colaboració de la Fundación Globalis on debats oberts entre ciutadania i experts són els protagonistes.

En aquesta ocasió el tema central del debat serà la humanització en la relació entre personal sanitari i pacient des de diferents angles: gent gran, unitats d’emergència, infermeria i equips mèdics. A través d’un col·loqui obert entre personal sanitari, pacients i públic interessat en la temàtica, s’intentarà donar resposta a preguntes com les següents: Com deu el personal sanitari empatitzar amb el pacient en situacions crítiques? Com empatitzaramb la gent gran enfront de les seues preocupacions quan viuen en geriàtrics? Com donar males notícies relacionades amb la salut?

Aquest esdeveniment gratuït tindrà lloc de 12.30 a 15.00 hores en el Saló d’Actes de l’Hospital Universitari La Plana de Vila-real. Per motius d’organització i aforament es requereix inscripció prèvia obligatòria en el següent formulari d’inscripció.

El programa d’aquesta tercera edició, organitzada en col·laboració amb Fundació Globalis i l’Hospital La Plana de Vila-real,, va dirigit a professionals de l’entorn de la salut, emprenedors i en general a totes aquelles persones que tinguen inquietuds en relació amb el procés d’humanització en el tracte al pacient en entorns mèdics. L’objectiu d’aquest format és afavorir un entorn innovador de discussió creativa, reflexió i co-creació al voltant del procés de gestió del tracte al pacient sobretot en moments crítics del desenvolupament de la malaltia o del tractament mèdic. No pretén concloure gens concret, sinó fomentar que siguen els propis participants i assistents els qui extraguen les seues pròpies conclusions i que les compartisquen amb la sala.

La sessió arrancarà amb una activitat cultural introductòria i a continuació, es presentarà al grup de contertulians amb els qui es visionarà fragments de pel·lícules i documentals on s’abordarà la temàtica a tractar, aquest contingut audiovisual donarà pas al debat obert moderat per Juan Antonio Bertolín, Director de Gestió d’ Espaitec i gerent de la Fundació General de la Universitat Jaume I.

Aquest esdeveniment gratuït finançat per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana forma part d’un conjunt d’accions realitzades per Espaitec on debatre sobre temes d’innovació i divulgar noves tecnologies entre el teixit empresarial i social de la província de Castelló. La pròxima sessió de la “Clau… de la Innovació” està prevista per al mes de setembre.

Accedeix al formulari d’inscripció

Descàrrega el programa de la jornada

Notícies i Actualitat

Altres notícies

× ¡Manda un Whatsapp! Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday