Vila-real acull el I Encontre Multicodi sota el títol: Paraula

La seu de la UNED acollirà la jornada divulgativa el 14 de març. Es tracta d’un Fòrum multidisciplinari on sota el títol PARAULA, on escoltarem les aportacions de 8 ponents experts, que explicaran des de les seues diferents disciplines com Filosofia, Art, Ciència, Religió, Comunicació, Arquitectura,… el seu punt de vista al voltant de la importància del llenguatge per a interpretar la realitat que ens envolta.

Una jornada amb voluntat integradora que després de molts mesos de treball arriba a Vila-real. Una altra iniciativa enriquidora per a seguir sumant cultura i integració en la ciutat.

L’Ajuntament de Vila-real i la UNED han fet possible que ponents vinguen de Madrid, Barcelona, Santander, Castelló, València i fins i tot un d’ells de Mèxic a poder participar. Ponents de l’alçada d’Enric Lladó, Consultor expert Internacional en Pragmàtica de la Comunicació i escriptor; Jaime Buhigas, arquitecte, escenògraf i director de teatre i gran divulgador; Oihane Abiega, científica experta en Biologia i Doctora en Neurociència; Jaume Vilarroig Doctor en Filosofia i diplomat en Teologia i Juan Carlos Vizoso, Llicenciat en Exégesis Biblica; Bruno Orozco, Professor d’Arts Marcials i escriptor; Fernando Díez, Indióleg, Orientalista i músic. Serà la catedràtica de Filosofia Moral i Política, Consellera d’Estat i gran referent per al feminisme, Amelia Valcárcel qui clourà la jornada.

Hi ha 3 modalitats de matrícula per aquesta jornada: una presencial fins a completar l’aforament, una altra modalitat de matrícula on-line perquè la gent puga seguir en streaming i en directe la jornada des de qualsevol part de món ja que, un cop matriculats, la UNED els lliura un enllaç a la jornada; i una última modalitat on-line en diferit que facilita als alumnes i a públic en general l’accés a la gravació i el contingut de les jornades.
Totes les opcions de matrícula són gratuïtes i obertes a tot el públic en general que ho desitge.

MATRÍCULA AÇÍ 

Notícies i Actualitat

Altres notícies

× ¡Manda un Whatsapp! Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday