L’empresa guanyadora del primer premi Globalis 2018, entre les més innovadores d’Europa

Eyesynth va guanyar els StartUp Europe Awards 2018 en la categoria Social

L’empresa guanyadora del primer premi dels Premis Globalis 2018 va presentar el seu projecte d’ulleres que milloren la percepció espacial dels invidents, amb el qual han aconseguit el guardó a la millor startup social de 2018 en els StartUp Europe Awards. Aquestes ulleres graven l’espai en 3D i transformen la informació en so per a ajudar els invidents a detectar obstacles.

Els guanyadors dels StartUp Europe Awards reben assessorament per a desenvolupar el seu projecte i fer-lo viable a la Unió Europea. A més, aquest programa els ofereix l’oportunitat de crear una xarxa de contactes per a donar més visibilitat a la seua empresa, perquè puguen créixer i portar els seus serveis i productes a un nivell global.

Notícies i Actualitat

Altres notícies

× ¡Manda un Whatsapp! Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday