Aula Empresa 2022

DATA:

Compartir aquest projecte:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

El Programa Aula-Empresa és una activitat gratuïta dirigida a centres de primària de Vila-real que neix amb l’objectiu de motivar els més petits a fomentar els seus talents mitjançant l’empatia i l’exemple d’altres alumnes que van passar pel centre.

Aquest programa, promogut per la Fundació Globalis i l’Ajuntament de Vila-real amb la col·laboración de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, pretén mostrar les futures possibilitats dels més petits de la ciutat, despertar la curiositat sobre què significa portar endavant el teu propi projecte empresarial, i ensenyar les noves funcions de les empreses socials mitjançant l’exemple d’emprenedors o empreses directament vinculades al seu centre educatiu.

A QUI ENS DIRIGIM?

L’activitat està dirigida a alumnes de segon cicle d’educació primària (5è i 6è). Tot i que els conceptes puguin semblar molt avançats per a la seva edat, la dinàmica és participativa i informal, utilitzant vocabulari adaptat.

QUÈ VOLEM?

-Acostar l’empresa a l’aula, perquè l’alumnat conegui de primera mà experiències laborals, i històries reals d’empreses de l’entorn.

-Que l’alumnat es familiaritzi amb el concepte d’innovació i emprenedoria. A causa del nou context empresarial és necessari que coneguin aquesta opció dins de les seves opcions i horitzó laboral.

-Mostrar les noves funcions socials que estan assumint les empreses vinculades a l’economia del bé comú.

-Inculcar valors com la motivació, la constància, la cooperació o el treball en equip com els responsables de l’èxit laboral.

-Establir un punt de trobada entre el teixit empresarial i el centre educatiu que generi un germen de col·laboració entre ambdues institucions.

-Canviar el concepte del “emprenedoria” entre l’alumnat de primerenca edat, a través d’experiències reals.

-Donar visibilitat a les empreses del territori i a els i emprenedor @ s de la regió.

QUÈ ACTIVITATS S’ORGANITZEN?

La jornada Aula-Empresa està Jornades en els diferents centres educatius de Vila-real, en els quals es presenten empreses i empresàries del territori a estudiants de primària, per a compartir la seva història, i aprendre de la seva experiència, i despertar la seva curiositat per el concepte d’emprenedoria i innovació.

Es tracta d’una trobada en què els i les alumnes puguin interactuar amb les empreses mitjançant preguntes, dubtes, comentaris, o qualsevol altra dinàmica per tal que la cita sigui més interessant i productiva per als joves.

Aquesta jornada té una durada de 60 minuts (aproximadament) estructurada en 3 blocs:

(15 minuts) Presentació de l’activitat: s’explica als alumnes què farem i es debat amb ells conceptes del món empresa.

(20 minuts) Presentació de l’empresa o emprenedor: és el seu moment per compartir la seva història

(15 minuts) Torn de preguntes: els alumnes es converteixen en periodistes

VOLS QUE ANEM AL TEU COL·LEGI? CONTACTA AMB NOSALTRES EN fundacion@fundacionglobalis.org

Et poden interesar...

No data was found

Altres projectes

La Teua Motivació, El Teu Èxit 2022

«La teua Motivació, El teu Èxit» organitzat per Fundació Globalis amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vila-real, és un projecte que es compon de 2

Premis Globalis 2022

Els Premis Globalis volen guardonar a empreses amb un alt component d’innovació i reconéixer, promoure i divulgar l’esforç dels emprenedors que estan al capdavant d’aquestes

Talent i Ocupació 2022

Un any més, posem en marxa el Programa Talent i Ocupació, una activitat gratuïta dirigida a centres de secundària de Vila-real i als futurs professionals que

Assesorament d´ajudes
PIDI | I+D+i

Amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport

Fundació Globalis ©2020

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday