El patronat de Globalis aprova per unanimitat el pla d’actuació per a 2023

El Patronat de la Fundació Globalis s’ha reunit de manera ordinària aquest dilluns, 19 de desembre, per a tractar, entre altres punts, l’aprovació del pla d’actuació que inclou les activitats i accions que Globalis durà a terme l’any 2023. Les activitats del pròxim any aniran encaminades al foment de l’emprenedoria, la millora d’ocupació i la qualitat de vida i la salut des d’un punt de vista innovador.

D’aquesta manera, el Patronat ha acordat per unanimitat que Fundació Globalis continue enfortint els valors d’emprenedoria i innovació en edats primerenques, el foment del talent i l’ocupabilitat dels joves. L’entitat continuarà apostant per la realització del Fòrum Nacional d’Innovació, un esdeveniment ja consolidat després de deu anys de trajectòria, i pel Club de Networking, que engloba a empreses de tota la província, i li donarà més empenyiment als Premis Globalis donada la qualitat dels projectes que es presenten a aquesta convocatòria que es realitza amb caràcter anual.

En l’àmbit formatiu, cal destacar la continuïtat de les activitats en les quals es forma en emprenedoria a alumnes de col·legis de primària, així com d’ESO, Batxillerat i Formació Professional gràcies al suport de l’Ajuntament de Vila-real. D’altra banda, enguany Globalis ha apostat per realitzar diversos seminaris en línia per a ensenyar les tècniques per a conéixer què hi ha darrere de la motivació i l’estudi de la felicitat, però també per a ensenyar a les empreses a sol·licitar el Bo Kit Digital o donar-se d’alta com a agents digitalitzadors d’aquesta ajuda posada en marxa pel govern central.

El Patronat ha acordat a més que la Fundació Globalis continuarà en 2023 assessorant les empreses com a punt PID+i del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial dependent del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats, a més d’en la tramitació d’ajudes d’innovació o internacionalització per a empreses i entitats.

Notícies i Actualitat

Altres notícies

×

 

Hola!

Bienvenid@ a la Fundación Globalis,
¿En qué podemos ayudarte?

× ¡Manda un Whatsapp!