Un total de huit empreses es disputen els Premis Globalis 2022

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

La Fundació Globalis lliurament el divendres 18 de novembre els guardons de la novena edició dels Premis Globalis a través dels quals vol identificar, reconéixer, promoure i divulgar l’esforç dels emprenedors i empreses que estan al capdavant d’iniciatives empresarials innovadores en una gala que compta amb el suport de l’Ajuntament de Vila-real, Multiópticas, Dolores Cortés, Vidres, Esmalglass-Itaca i Élite Cementos.

Els Premis Globalis celebren la seua novena edició aquest divendres, dia 18 de novembre a les 12.30 hores en el Centre de Congressos, Fires i Trobades de Vila-real dins dels actes de Fira Destaca, guardonant a emprenedors i empreses que estan al capdavant d’iniciatives innovadores. Les empreses Ready2Park, Smart Coding Technologies, Tilúa, Il·lustra Consciència, Manantial Vilamico S.L.L., Airbiometrics Advanced Solutions S.L., Woztell Sanuker S.L. i Gregal Ecodesign es diputan els guardons dels Premis Globalis 2022.

Com en edicions anteriors, s’entregarà un primer premi valorat en 1.500€ i un accèssit de 500€ a persones empresàries o autònomes que hagen apostat per la innovació en producte o servei. També s’atorgarà un altre accèssit de 500€ a una jove empresa, és a dir, una empresa o empresari individual que haja arrancat la seua activitat econòmica amb posterioritat a l’1 de gener de 2015.

A més d’aquests premis, com cada any, l’Ajuntament de Vila-real decidirà atorgar entre els 8 finalistes el premi Vila-real Innpulso, com a reconeixement per a l’empresa que representarà a la ciutat en les diferents trobades organitzades en el marc de la Xarxa Nacional de Ciutats de la Ciència i la Innovació i la Xarxa Valenciana de la Innovació.

També s’entregarà el Premi Trajectòria que enguany recau sobre Real Export Coop. V. en reconeixement a la seua trajectòria en producció en el camp, manipulació i venda de cítrics per a consum en fresc.

Per a assistir al lliurament de guardons serà necessària inscripció prèvia a través de la web de Globalis, www.fundacionglobalis.org. L’acte també podrà seguir-se en directe a través de Facebook, LinkedIn i Youtube de Globalis.

Notícies i Actualitat

Altres notícies

Assesorament d´ajudes
PIDI | I+D+i

Amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport

Fundació Globalis ©2020

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday