Convocatòria ClimateLaunchpad 2020

Des d’AVAESEN llancen un any més la convocatòria a nivell nacional de la major competició d’idees de negoci relacionades amb el canvi climàtic del món, CLIMATELAUNCHPAD  https://climatelaunchpad.org/  que enguany es duu a terme en més de 55  països de manera simultània, amb una Gran Final Mundial ( en l’últim trimestre de l’any)  on competiran les millors idees de cada país, podent els finalistes aconseguir premis en metàl·lic de fins a 10.000 euros

Pots presentar la teua candidatura si la teua idea està relacionada amb les energies renovables, eficiència energètica, smart cities, cicle de l’aigua, gestió de residus, indústria sostenible, mobilitat urbana, qualitat de l’aire, processos productius sostenibles o qualsevol altra manera de reduir emissions de CO₂ i afrontar el canvi climàtic.

Suma’t a aquest viatge emocionant en el teu camí cap a la lluita contra el canvi climàtic:

  • 2 dies de Boot Camp a Espanya                                                                                    Amb els millors mentors del planeta.
  • 6 intensos Mòduls de coaching                                                                                      Dona-li vida a la teua idea trobant el millor model de negoci i perfecciona el teu discurs.
  • Finals nacionals                                                                                                                  Els 2 guanyadors de cada país passen a la Gran Final Mundial.

Final

Els 16 guanyadors de la Gran Final Mundial obtenen accés directe a Climate KIC Accelerator, el major programa d’acceleració de tecnologia neta d’Europa.                            Els 3 millors poden guanyar de 2.500 a 10.000 euros.

En 2020 ClimateLaunchpad se celebrarà en més de 55 països.

El termini tanca el 08/05 i en aquesta edició, a causa de les circumstàncies actuals, totes les activitats s’han convertit a 100% online.

Entra en el seu web per a conéixer les dates clau, envia la teua idea i deixa que comence el viatge.

Notícies i Actualitat

Altres notícies

× ¡Manda un Whatsapp! Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday