Globalis organitza tallers innovadors en línia dirigits a professorat, pares i mares per a ajudar-los enfront de la Covid-19

La Fundació Globalis, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vila-real, organitza diversos tallers pràctics en línia dirigits al col·lectiu de mestres i professorat i als pares per a mostrar-los claus i eines perquè puguen educar des de les seues cases a través de vies telemàtiques. D’aquesta manera, Globalis pretén ajudar a normalitzar una situació extraordinària d’una forma innovadora a pesar que les classes presencials han sigut suspeses a causa de la crisi sanitària per la malaltia Covid-19.

Els tallers, sota el títol: Com educar des de casa? Claus per a continuar amb el curs, tenen una duració aproximada de 30 minuts i s’imparteixen a través del canal de Youtube de Globalis, on els assistents podran realitzar les seues preguntes per escrit si tenen dubtes. Cadascun dels tallers està dirigit a un nivell d’estudis (primària, secundària i batxillerat i cicles formatius) i també s’impartirà un altre perquè els pares i mares puguen aprendre a treballar amb els seus fills. El primer es realitzarà aquest dimarts 31 de març i està dirigit als mestres de primària. Al llarg d’aquesta setmana i la següent es completaran les accions formatives per a secundària, batxillerat i FP i per a les mares i pares que necessiten d’aquestes eines.

Entre les matèries que s’aborden en aquests cursos en línia es troben una varietat d’eines gratuïtes i senzilles per a fer classes des de casa, l’explicació de com realitzar exàmens en línia, el bon ús de les xarxes socials, la manera d’escometre treballs en grup, la correcció de tasques dels alumnes a temps real, la formació pràctica amb experiències d’èxit i exemples contrastats, etc.

Els tallers estan impartits pels professionals Sandra Romero i Antonio Fernández Alonso, emprenedors socials, cibercooperant del Ministeri i fundadors de #NuestroHijosEnLasRedes. Tots els arxius es deixaran en la plataforma de Youtube de Globalis en obert i en les xarxes socials tant de Globalis com de l’Ajuntament de Vila-real, que ha creat un espai en Facebook únicament dedicat a promocionar aquest tipus d’iniciatives educatives per a les famílies i el professorat de Vila-real.

Notícies i Actualitat

Altres notícies

× ¡Manda un Whatsapp! Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday