Fundació Globalis fomenta l’esperit emprenedor entre els alumnes de Primària

El col·legi Virgen del Carmen de Vila-real ha acollit dues jornades del programa formatiu de Fundació Globalis anomenat Aula-empresa, que es compon d’uns tallers pràctics d’una hora de durada aproximadament que tenen com a objectiu principal motivar el talent dels alumnes. A través de xerrades motivadores que els inspiren, s’ajuda als més joves a mostrar les seves capacitats i la possibilitat de dur a terme el seu propi projecte empresarial en un futur.

En aquesta ocasió, Fundació Globalis ha acostat als alumnes a a l’empresària i dissenyadora local Mari Carmen Pérez, fundadora de l’empresa Ethereal Design, situada al ESPAITEC de la Universitat Jaume I. Ella ha sigut l’encarregada d’explicar la seua experiència com a emprenedora als alumnes de 5é i 6é curs de Primària des d’un punt de vista real i amb metodologies de design thinking.

El projecte Aula-Empresa de Globalis es compon d’uns tallers que s’ofereixen a tots els col·legis de la ciutat de Vila-real de manera gratuïta gràcies al suport de les regidories d’Innovació i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vila-real.

Donada la dilatada experiència de Globalis i el reconeixement que aquesta formació té per part del professorat, és habitual que, des dels col·legis es posen en contacte amb Globalis al correu electrònic fundacion@fundacionglobalis.org o als telèfons 964.054.522 o 656.535.400 en horari d’oficina per a sol·licitar que la Fundació acudisca a fomentar l’esperit emprenedor entre els seus alumnes.

Notícies i Actualitat

Altres notícies

× ¡Manda un Whatsapp! Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday