Premis Bones Pràctiques en Responsabilitat Social Corporativa

Des de la Mesa de Responsabilitat Social Corporativa es convoca la II edició dels Premis a les Bones Pràctiques en Responsabilitat Social per a l’any 2020.

La responsabilitat social és la integració voluntària per part d’una organització, en el seu govern i la seua gestió, en la seua estratègia, les seues polítiques i procediments, de les preocupacions socials, laborals, ambientals i de respecte als drets humans que sorgeixen de la relació i el diàleg transparent amb els seus grups d’interés, responsabilitzant-se així de les conseqüències i dels impactes que deriven de les seues accions, i implica a més el compliment estricte de les obligacions legals vigents. La integració d’aquests criteris en la gestió de les organitzacions permet avançar en la consecució d’objectius de desenvolupament sostenible.

La Mesa de RSCs vol ser transmisora de les millors pràctiques empresarials en responsabilitat social i ser motor per a la transformació de la societat. Per això, s’ha llança la II Edició dels Premis Bones Pràctiques en Responsabilitat Social que s’entreguen anualment.

La convocatòria romandrà oberta fins al dia 29 de febrer de 2020.

DESCARREGA LES BASES DE LA CONVOCATÒRIA

Notícies i Actualitat

Altres notícies

×

 

Hola!

Bienvenid@ a la Fundación Globalis,
¿En qué podemos ayudarte?

× ¡Manda un Whatsapp!