La Fundació Globalis acosta el Reset Weekend a Vila-real

La Fundació Globalis organitza al costat de Reset Spain una xarrada formativa sota el títol «Quin tipus d’empresa és millor per a mi?». En ella es resoldran els dubtes que puguen tenir els emprenedors sobre com posar en marxa un negoci i també la forma jurídica més convenient en cada cas, els beneficis que aporta cadascuna i els problemes que poden tenir els emprenedors al llarg de la vida de l’empresa.

Un dels mentors del Reset Weekend de Castelló, Esteban Fortea –CEO de Sefici i cofundador d’Eselia Management– explicarà les principals diferències entre les formes jurídiques existents a l’hora de crear una empresa i quines són les seues peculiaritats. Fortea mostrarà als assistents d’una forma senzilla els avantatges i inconvenients de les diferents formes jurídiques a l’hora de crear una empresa, els trucs, però a més orientarà sobre quina seria la millor elecció per a cada negoci ja que, segons assegura, «una correcta decisió inicial pot ajudar al fet que una empresa siga un èxit i una mala elecció pot alentir el procés».

Aquesta jornada prèvia al Reset –organitzada per la Fundació Globalis i Reset Spain i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vila-real – s’impartirà a la sala de formació d’Efecte Vila-real, el divendres 25 d’octubre de 15.00 a 16.00 hores. Les inscripcions gratuïtes poden realitzar-se a través d’aquest link fins a completar l’aforament.

Aquesta formació està emmarcada dins de les accions de l’esdeveniment Reset Weekend que celebrarà l’onzena edició els dies 8 i 9 de novembre a l’edifici Espaitec a l’UJI. Aquest esdeveniment té com a objectiu la formació d’emprenedors mitjançant el treball en equip amb la finalitat de transformar les idees dels guanyadors del Reset en projectes ben definits en cadascuna de les àrees de treball: negoci, màrqueting, disseny i programació. Qualsevol persona que acudisca a l’esdeveniment pot llançar una idea relacionada amb un web o una app i posar-la a prova. A més, si resultara guanyadora, la idea podrà convertir-se en un projecte real amb la tutela i ajuda d’un equip de 20 persones que treballaran amb qui llance la proposta per a transformar aquesta idea original en un projecte real.

Notícies i Actualitat

Altres notícies

× ¡Manda un Whatsapp! Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday