Globalis participa amb diverses xarrades en la Setmana Europea de la FP

La Fundació Globalis participarà en les jornades del 16 d’octubre en Fundació Flors amb motiu de la Setmana Europea de la Formació Professional amb l’objectiu visibilitzar i potenciar aquesta línia formativa com una opció d’èxit per a la inserció laboral. Les persones encarregades d’explicar-los als alumnes la seua experiència emprenedora de la mà de Fundació Globalis seran Santi Gimeno, soci director de Cuatroochenta, i Verónica Sanseverino de la botiga de moda Besa Principesa. Tots dos explicaran tant la seua trajectòria personal com professional per a mostrar als estudiants dels cicles formatius d’Activitats Comercials i Gestió Administrativa com han arribat a l’èxit en les seues respectives carreres professionals.

Les sessions de Globalis en Fundació Flors s’emmarquen dins de la Setmana Europea de la Formació Professional l’acte principal de la qual a Vila-real es realitzarà el dimarts, 15 d’octubre, des de les 10 a les 14 hores en la plaça Major amb la participació dels quatre instituts locals que compten amb oferta de cicles formatius. Cadascun d’ells instal·larà un estand informatiu i, després de la lectura d’un manifest reivindicatiu, hi haurà diferents activitats d’animació amb música, un concurs de fotos o una globotada, etc.

Des de Fundació Globalis, el seu president, Juan Vicente Bono, ha recalcat que “aquestes iniciatives pretenen posar en valor els cicles formatius d’FP, les titulacions dels quals són molt necessàries per al sector empresarial de la província, àvid de trobar a persones ben formades i preparades per al món laboral”. En aquest sentit, des de la Fundació Globalis, Bono vol “posar en valor la labor que realitzen els cicles formatius amb els quals des de Globalis es col·labora anualment en programes ja molt consolidats com és ‘Talent i Ocupació’, on s’aposta per millorar l’ocupabilitat dels més joves, preparant-los per als reptes professionals als quals s’enfrontaran, transmesos per empresaris de la regió i posseïdors d’una àmplia experiència laboral.

Notícies i Actualitat

Altres notícies

× ¡Manda un Whatsapp! Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday