El coronel Ángel Gómez clausurarà el Fòrum Nacional d’Innovació de la Fundació Globalis amb l’aplicació de la intel·ligència militar a l’empresa

El coronel Ángel Gómez impartirà una conferència sobre «Soluciones metodológicas de la inteligencia militar aplicadas a la empresa».

Segons ha indicat el coronel, «la intel·ligència militar, les fases, les disciplines i les subdisciplines poden aplicar-se al sector empresarial si s’estableixen analogies entre aquests dos mons que s’interconnecten entre ells i es pot aconseguir establir i desenvolupar sinergies». D’aquesta manera, l’expert en intel·ligència militar considera que «si apliquem l’agudesa militar al camp de l’empresa es poden aconseguir millors resultats i augmentar la competitivitat econòmica», i així ho explicarà en una conferència a Vila-real el 26 de setembre.

Ángel Segundo Gómez González és considerat un expert en intel·ligència, porta 28 anys de servei actiu dels quals ha passat quasi 18 en destinacions d’intel·ligència. Té àmplia experiència en operacions, ha desplegat en 7 ocasions en operacions (5 d’elles en llocs específics d’intel·ligència) a Bòsnia, Kosovo, Libano, Afganistan i l’Iraq. Ha sigut professor associat en aquestes matèries a l’Escola de Guerra (Madrid) i en la NATO School (Alemanya). Actualment és el Cap del Regiment d’Intel·ligència i les seues 3 anys anteriors els va passar als Països Baixos com a Cap de la Secció de sistemes d’intel·ligència en una CG de nivell operacional d’OTAN (JFC Brunssun). A més, ha rebut alguns reconeixements entre els quals es pot destacar la medalla de l’OTAN per serveis meritoris.

La ponència «Soluciones metodológicas de la inteligencia militar y su aplicación a la inteligencia económica y competitiva» el 26 de setembre de 2019 al teatre Els XIII clausurarà el VII Fòrum Nacional d’Innovació que enguany està dedicat al big data i a la intel·ligència artificial.

La cita pretén donar continuïtat als fòrums dedicats a la innovació que la Fundació Globalis impulsa anualment amb la col·laboració de diferents entitats com la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació Generalitat Valenciana, la Diputació de Castelló i l’Ajuntament de Vila-real.

Aquest any, el fòrum pretén mostrar una radiografia de les tendències de futur amb l’objectiu de presentar diversos camins i alternatives perquè empreses, organitzacions i professional siguen capaços d’avançar innovant i progressar emprenent, independentment del sector d’activitat, de la mida de l’organització, la formació o l’experiència professional. L’entrada al Fòrum Nacional d’Innovació serà lliure fins a completar l’aforament, prèvia inscripció AÇÍ.

Notícies i Actualitat

Altres notícies

× ¡Manda un Whatsapp! Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday