Fundació Globalis porta a Esmeralda Díaz-Aroca com a ponent del Fòrum Nacional d’Innovació

L’experta en màrqueting i vendes, Esmeralda Díaz-Aroca, parlarà sobre la nova dimensió que es presenta en el Big Data aplicat al màrqueting digital en el Fòrum Nacional d’Innovació que promou la Fundació Globalis. Segons Díaz-Aroca “el Big Data ofereix nous models d’anàlisis de clientela, molt més rics i amb més valor per al negoci” i així ho explicarà a les pimes i empresaris que s’acosten fins a Vila-real el pròxim 26 de setembre.

Per a Díaz-Aroca, la importància d’aquesta tecnologia és que “es poden analitzar les dades generades pels consumidors, aportant una visió de 360 graus. El màrqueting tradicional segmenta el mercat mentre que, ara amb el Big Data Màrqueting s’individualitza” d’ací, segons diu, la importància que tenen per a qualsevol tipus de negoci.

Globalis acosta a tota una experta en el tema de forma gratuïta per a les empreses que vulguen acudir, ja que Esmeralda Díaz-Aroca, a més de ser la fundadora de Díaz-Aroca & Asociados, Social Selling Coach i BlogsterApp, és consultora d’Estratègia digital, Social Selling i Marca Personal, a més de PhD, conferenciant i professora.  Porta més de 25 anys treballant en l’àrea del Màrqueting i les Vendes. A més, ha treballat amb diverses empreses nacionals i multinacionals ocupant posicions de Directora de Màrqueting, Comunicació i Vendes.

Díaz-Aroca impartirà la ponència ‘Big Data aplicat al màrqueting digital: una nova dimensió’ el 26 de setembre de 2019 en el teatre Els XIII en el “VII Fòrum Nacional d’Innovació que enguany està dedicat a Big Data i Intel·ligència Artificial.

La cita pretén donar continuïtat als fòrums dedicats a la innovació que la Fundació Globalis impulsa anualment amb la col·laboració de diferents entitats com la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació Generalitat Valenciana, la Diputació de Castelló i l’Ajuntament de Vila-real.

Aquest any, el fòrum pretén mostrar una radiografia de les tendències de futur amb l’objectiu de presentar diversos camins i alternatives perquè empreses, organitzacions i professional siguen capaços d’avançar innovant i progressar emprenent, independentment del sector d’activitat, de la mida de l’organització, la formació o l’experiència professional. L’entrada al Fòrum Nacional d’Innovació serà lliure fins a completar l’aforament, prèvia inscripció AÇÍ.

Notícies i Actualitat

Altres notícies

× ¡Manda un Whatsapp! Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday