Conferència Bill Aulet en Castelló

[:es]Será la primera vez que Bill Aulet imparta una conferencia en Castellón.

El próximo lunes 19 de octubre Bill Aulet estará en Castellón dando su particular visión sobre emprender con éxito, haciendo hincapié en la disciplina de emprender. Si los alumnos del MIT  crean un total de 900 compañías cada año, ¿qué debemos hacer a nivel local para crear más y mejores emprendedores?

Conocido mundialmente por su libro La Disciplina de Emprender, será la primera vez que Bill imparta una conferencia en Castellón y creemos que no os lo podéis perder. Además, con esta conferencia arrancaremos un nuevo ciclo de Decharlas UJI centradas en innovación y crecimiento empresarial, si tenéis sugerencias y temas de interés a tratar, esperamos vuestros comentarios.

Invitacion-conferencia-bill-aulet-castellon-castellano[:ca]Serà la primera vegada que Bill Aulet imparteix una conferència a Castelló.

El proper dilluns 19 d’octubre Bill Aulet estarà a Castelló donant la seva particular visió sobre emprendre amb èxit, posant l’accent en la disciplina d’emprendre. Si els alumnes del MIT creen un total de 900 companyies cada any, què hem de fer a nivell local per crear més i millors emprenedors?

Conegut mundialment pel seu llibre “La Disciplina de Emprender“, serà la primera vegada que Bill imparteixi una conferència a Castelló i creiem que no us ho podeu perdre. A més, amb aquesta conferència arrencarem un nou cicle de Decharlas UJI centrades en innovació i creixement empresarial, si teniu suggeriments i temes d’interès a tractar, esperem els vostres comentaris.

Invitacion-conferencia-bill-aulet-castellon-castellano

 [:]

Notícies i Actualitat

Altres notícies

× ¡Manda un Whatsapp! Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday