Vila-real acull el I Encontre Multicodi sota el títol: Paraula

Vila-real acull el I Encontre Multicodi sota el títol: Paraula

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

La seu de la UNED acollirà la jornada divulgativa el 14 de març. Es tracta d'un Fòrum multidisciplinari on sota el títol PARAULA, on escoltarem les aportacions de 8 ponents experts, que explicaran des de les seues diferents disciplines com Filosofia, Art, Ciència, Religió, Comunicació, Arquitectura,... el seu punt de vista al voltant de la importància del llenguatge per a interpretar la realitat que ens envolta.

Una jornada amb voluntat integradora que després de molts mesos de treball arriba a Vila-real. Una altra iniciativa enriquidora per a seguir sumant cultura i integració en la ciutat.

L'Ajuntament de Vila-real i la UNED han fet possible que ponents vinguen de Madrid, Barcelona, Santander, Castelló, València i fins i tot un d'ells de Mèxic a poder participar. Ponents de l'alçada d'Enric Lladó, Consultor expert Internacional en Pragmàtica de la Comunicació i escriptor; Jaime Buhigas, arquitecte, escenògraf i director de teatre i gran divulgador; Oihane Abiega, científica experta en Biologia i Doctora en Neurociència; Jaume Vilarroig Doctor en Filosofia i diplomat en Teologia i Juan Carlos Vizoso, Llicenciat en Exégesis Biblica; Bruno Orozco, Professor d'Arts Marcials i escriptor; Fernando Díez, Indióleg, Orientalista i músic. Serà la catedràtica de Filosofia Moral i Política, Consellera d'Estat i gran referent per al feminisme, Amelia Valcárcel qui clourà la jornada.

Hi ha 3 modalitats de matrícula per aquesta jornada: una presencial fins a completar l'aforament, una altra modalitat de matrícula on-line perquè la gent puga seguir en streaming i en directe la jornada des de qualsevol part de món ja que, un cop matriculats, la UNED els lliura un enllaç a la jornada; i una última modalitat on-line en diferit que facilita als alumnes i a públic en general l'accés a la gravació i el contingut de les jornades.
Totes les opcions de matrícula són gratuïtes i obertes a tot el públic en general que ho desitge.

MATRÍCULA AÇÍ 

Comments are closed.