Obert el termini per a la presentació de candidatures als Premis Globalis 2020 a la innovació

Obert el termini per a la presentació de candidatures als Premis Globalis 2020 a la innovació

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

La convocatòria per als Premis Globalis romandrà oberta fins al 14 d'octubre 2020

La Fundació Globalis, amb el suport de l'Ajuntament de Vila-real, ha convocat la setena edició dels Premis Globalis a través dels quals volen identificar, reconéixer, promoure i divulgar l'esforç dels emprenedors i empreses que estan al capdavant d'iniciatives empresarials innovadores.

Els guardons pretenen destacar les capacitats per a portar endavant els projectes empresarials innovadors, mostrant exemples que fructifiquen en noves iniciatives. Enguany es valorarà molt positivament en l'apartat d’RS a aquelles candidatures que hagen apostat per facilitar les condicions laborals als seus empleats durant el confinament per la malaltia COVID-19.

En aquesta edició, s'entregarà un primer premi valorat en 1.500 €, un accèssit de 500 € a una empresa que aposte per la innovació i s'atorgarà un altre accèssit de 500 € a una jove empresa, és a dir, una empresa o empresari individual que haja arrancat la seua activitat econòmica amb posterioritat a l'1 de gener de 2013 en territori nacional.

Com en anys anteriors, l'Ajuntament de Vila-real concedirà el guardó Vila-real Innpulso com a reconeixement per a l'empresa que representarà a la ciutat en les diferents trobades organitzades en el marc de la Xarxa Nacional de Ciutats de la Ciència i la Innovació i la Xarxa Valenciana de la Innovació.

També s'entregarà el Premi Trajectòria en reconeixement a l'empresari o empresa de Vila-real que haja destacat per la seua trajectòria i creixement.

En els premis poden participar pimes, empresaris individuals, cooperatives, comerços i establiments, independentment de la seua forma jurídica, situats a Espanya.

Aquells que vulguen participar podran trobar les bases de la convocatòria i el formulari de participació en https://www.fundacionglobalis.org/es/proyectos/premis-globalis-2020/

Comments are closed.