Espaitec i Diputació de Castelló llancen la setena edició del Castelló Global Program

Espaitec i Diputació de Castelló llancen la setena edició del Castelló Global Program

Les inscripcions per a participar en aquest programa de creixement empresarial estaran obertes fins al 10 de maig en  www.castellonglobalprogram.com

El Parc Científic i Tecnològic de la Universitat Jaume I (Espaitec) i la Diputació de Castelló consoliden el programa de creixement empresarial Castelló Global Program (CSGP) que en 2019 celebra la seua setena edició. Un programa pel qual ja han passat 59 empreses de la província pertanyents a 25 municipis i 15 sectors d'activitat diferents.

En les pròximes setmanes el programa seleccionarà a nou empreses amb seu a la província de Castelló, ganes d'innovar i de créixer, és a dir, disposades a portar el seu projecte al següent nivell a través de la innovació i la planificació estratègica. Les inscripcions per a la setena edició romandran obertes fins al pròxim 10 de maig en www.castellonglobalprogram.com.

El programa es dirigeix a empreses de qualsevol sector d'activitat que tinguen una facturació mínima de 25.000 € i seu a la província de Castelló, en concret busca accelerar a tres tipus d'empreses: empreses de recent creació que necessiten suport en l'elaboració del pla de creixement; empreses consolidades en cerca d'innovació i acceleració; i empreses familiars interessades a realitzar una reflexió estratègica en el seu canvi generacional.

Les principals novetats de la setena edició se centren un nou programa formatiu, nous docents i el llançament de la figura del mentor amic. En la part formativa, s'han revisat tots els mòduls formatius per a acostar totes les àrees de l'empresa al creixement i la innovació, incorporant un mòdul específic de generació d'innovació amb metodologies de design thinking. Respecte a la figura del mentor-amic, l'equip de mentors es reforçarà amb la participació voluntària d'antics alumnes del programa, empresaris que podran aportar coneixement  i experiència durant el seu pas per edicions anteriors.

Juan Antonio Bertolín, Director d'Espaitec i Gerent de la Fundació General de la Universitat Jaume I, destaca la capacitat del programa perquè les empreses realitzen un canvi radical en la seua estratègia empresarial, “ després de sis edicions celebrades, el programa s'ha consolidat entre el teixit empresarial provincial com una eina idònia per a realitzar una reflexió estratègica de l'estat de les empreses, oferint suport des del primer dia per a realitzar un pla de creixement personalitzat a través de la formació i mentorización amb destacats empresaris d'abast local i nacional” , conclou.

Més informació i inscripcions  http://www.castellonglobalprogram.com/

Vídeo presentació de la setena edició del programa https://youtu.be/72nnzisjjk8

Els comentaris són tancats.