El geògraf i historiador vila-realenc, Ramon Ferrer Navarro, rebrà el Premi Trajectòria 2020 de Globalis

La Fundació Globalis premiarà el geògraf i historiador vila-realenc Ramon Ferrer Navarro com a Premi Trajectòria en la setena edició dels Premis Globalis. Actualment, Ferrer és membre del Consell Superior Geogràfic i president de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

Ferrer Navarro es va llicenciar en Geografia i Història a la Universitat de València el 1970 i es va doctorar en Història en la mateixa universitat dos anys després. També ha sigut becari d’investigació del Consell Superior d’Investigacions Científiques i titular de l’Institut de Cooperació Iberoamericana a Madrid. A més, és autor de dotze monogràfics sobre comerç medieval valencià, repoblació i institucions.

El vila-realenc ha participat com a ponent en diversos congressos internacionals a Frankfurt, Budapest, Praga o París, i en congressos nacionals a València, Madrid i Barcelona, entre d’altres. També ha rebut el Premi d’Investigació Ciutat de València, el Premi d’Investigació Ciutat de Vila-real i el Premi 20 de Febrer a Vila-real.

Ramon Ferrer Navarro recollirà el premi que li atorga la Fundació Globalis en una gala que compta amb el suport de l’Ajuntament de Vila-real, Multiópticas, Dolores Cortés, Fundació Jose Gómez Mata, Vidres, Esmalglass-Ítaca, Élite Cementos i Teve4. A causa de les restriccions d’aforament per la covid-19, l’acte es podrà seguir en directe a través de Youtube i Facebook live de la Fundació Globalis el pròxim dia 13 de novembre a partir de les 13.30 hores com a colofó a la Fira Destaca, que se celebra a l’Auditori.

En la cita, a més del premi a Ramon Ferrer Navarro, s’atorgaran altres tres guardons que comptaran amb una dotació econòmica total de 2.500 euros. S’entregarà un primer premi valorat en 1.500 €, un accèssit de 500 € a una empresa que aposte per la innovació i un altre accèssit de 500 € a una jove empresa. A més, l’Ajuntament de Vila-real concedirà el Premi Vila-real Innpulso com a reconeixement per a l’empresa que representarà la ciutat en les diferents trobades organitzades en el marc de la Xarxa Nacional de Ciutats de la Ciència i la Innovació i la Xarxa Valenciana de la Innovació.

Les pimes, empresaris individuals, cooperatives, comerços i establiments, independentment de la seua forma jurídica, situats a Espanya, poden presentar la seua candidatura en el web de Globalis fins al 28 de novembre 2020 a les 23.59 hores.

Notícies i Actualitat

Altres notícies

× ¡Manda un Whatsapp! Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday