Globalis organitza seminaris web gratuïts sobre lideratge per a persones empresàries i autònomes o amb personal al seu càrrec

Els seminaris «La teua motivació, el teu èxit» s’impartiran els dies 2, 4 i 9 de juny de 2020 de 16:00 a 17:00 hores

La Fundació Globalis, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vila-real, organitza diversos seminaris en línia per a ensenyar tècniques de lideratge, competències emocionals i gestió de l’estrés. Els tallers estan adreçats especialment a empresaris i treballadors de petites i mitjanes empreses o les persones que tenen personal al seu càrrec, és a dir, a persones que són conscients de la importància del creixement i desenvolupament personal i de la seua repercussió en els seus negocis.

Conéixer tècniques per a desenvolupar el lideratge personal, quines són les claus de la gestió emocional, la importància de l’actitud, conéixer els diferents tipus d’estrés o les estratègies per a elevar el benestar són algunes de les temàtiques que s’abordaran en aquesta formació.  La inscripció als webinars és gratuïta i es pot realitzar ja a través del web de Fundació Globalis o en l’enllaç https://www.fundacionglobalis.org/es/proyectos/tumotivacion-tuexito-2020/

Cadascun dels tallers tractarà sobre un tema diferent però sempre relacionat amb la motivació i l’èxit en el treball i es realitzarà a través de la plataforma Zoom de 16:00 a 17:00 hores. El primer, sota el títol ‘Lideratge personal per a l’èxit professional’, será el dimarts 2 de juny. El dijous 4 de juny el taller se centrarà en ‘Competències emocionals en el nou entorn’. L’últim dels tallers es realitzarà el dimarts 9 de juny i tractarà sobre ‘Gestió òptima de l’estrés: identificació d’estratègies d’afrontament’. Aquests webinars s’emmarquen en el projecte La teua motivació, el teu èxit, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vila-real, i tenen una duració aproximada d’una hora, després de la qual els assistents podran plantejar preguntes a la ponent, que els atendrà de manera personalitzada.

Una vegada finalitzat cada taller en directe, que comptarà amb un màxim de 100 participants, es podrà accedir al vídeo en obert en la plataforma de YouTube de Globalis i en les xarxes socials, des de les quals podrà ser consultat. Els webinars estan impartits per Elena Cucala, llicenciada en Psicologia, experta en desenvolupament de persones i organitzacions i coach especialista en psicologia positiva aplicada.

Notícies i Actualitat

Altres notícies

×

 

Hola!

Bienvenid@ a la Fundación Globalis,
¿En qué podemos ayudarte?

× ¡Manda un Whatsapp!