Comunicat de Fundació Globalis sobre el COVID-19

Des de Fundació Globalis se suspendran diferents activitats amb motiu de l’alerta sanitària per COVID-19.

L’activitat Aula-Empresa, que promou l’emprenedoria en edats primerenques i es desenvolupa en centres de Primària de Vila-real, queda anul·lada fins a maig.

D’igual manera, l’activitat Talent i Ocupació, que promou la innovació, l’emprenedoria i desenvolupa les competències transversals dels alumnes i que es realitza en centres educatius de Secundària i Cicles Formatius, també queda suspesa.

Les activitats empresarials del Club Empresarial de Networking que tenen lloc cada 15 dies en el Viver d’Empreses que la Cambra de Comerç de Castelló té a Vila-real també queden temporalment anul·lades.

Fundació Globalis té programades diverses activitats dins del projecte Interconnectats els dies, 21 d’abril, 19 de maig i 16 de juny que només es realitzaran si les condicions sanitàries ho permeten, ja que suposen desplaçar amb autobús a empreses de Vila-real i voltants a l’interior de la província per a interconnectar-les amb empreses de l’interior.

El mateix succeeix amb els tallers del programa “La teua motivació, el teu èxit” programats per als dies 30 d’abril, 7 i 28 de maig i 18 de juny en els salons de la Casa dels Mundina.

Les pràctiques que alumnes de diferents centres educatius i de l’UJI desenvolupen en Fundació Globalis també queden suspeses.

Encara així, Fundació Globalis continuarà realitzant l’assessorament i la informació del punt PI+d+i del CDTI de forma únicament telemàtica a través del correu pidi@fundacionglobalis.org o a través del telèfon 656 535 400.

Notícies i Actualitat

Altres notícies

× ¡Manda un Whatsapp! Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday