Convocada la X Edició dels Premis d’Excel·lència a la Innovació per a Dones Rurals

L’objectiu dels premis d’excel·lència a la innovació per a les dones rurals, convocats pel Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació, és contribuir al reconeixement de projectes originals i innovadors de dones rurals, basats en activitats agràries, pesqueres o aqüícoles i complementàries, en activitats que contribuïsquen a la diversificació de l’activitat econòmica que impulsen l’emprenedoria de les dones en el territori, així com, activitats o actuacions que reconeguen la seua labor en el medi rural.

Beneficiàries: Les persones físiques o jurídiques i els mitjans de comunicació participants que complisquen amb els requisits establits en la convocatòria. Categories:

a) Premi de «excel·lència a la innovació en l’activitat agrària».

b) Premi de «excel·lència a la innovació en l’activitat pesquera o aqüícola».

c) Premi de «excel·lència a la innovació en diversificació de l’activitat econòmica en el medi rural o zones costaneres rurals».

d) Premi de «excel·lència a la comunicació».

Finalitat: Distingir projectes nous, excel·lents, originals i innovadors realitzats per dones rurals i actuacions que reconeguen el treball i el paper de les dones en el medi rural, així com promoure la incorporació i inserció laboral de les dones en el territori.

Import: En cadascuna de les categories a), b), c) i d), es premiaran tres iniciatives, concedint-se un primer, segon i tercer premi de 18.000 €, 12.000 € i 7.500 € respectivament.

Termini de presentació de sol·licituds: 20 dies hàbils a partir de l’endemà al de la publicació d’aquest extracte en el BOE. Madrid, 2 de juliol de 2019.

Més informació en: https://sede.mapama.gob.es/portal/site/se/ficha-procedimiento?procedure_id=272&procedure_suborg_responsable=23&by=theme

El text complet de la convocatòria pot consultar-se en la Base de dades Nacional de Subvencions http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index

Notícies i Actualitat

Altres notícies

× ¡Manda un Whatsapp! Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday