Visually, Tecnologia i aplicacions Laser representarà Vila-real al “II Trobada Alcaldes + Innovadors de la Xarxa INNPULSO”

[:es]El próximo 1 de marzo, tendrá lugar en Villaverde (Madrid) el “II Encuentro de Alcaldes + Innovadores de la Red INNPULSO”.

Para el desarrollo de este encuentro, cada ciudad miembro de la Red selecciona la Pyme o MicroPyme más innovadora de su municipio para representarlo junto con su alcalde a lo largo de la jornada, y proponer soluciones urbanas innovadoras. El encuentro reunirá a más de 60 talentos emprendedores, junto a los alcaldes/as, de sus respectivas ciudades.

Vissually, Tecnología y aplicaciones Laser será la empresa encargada de representar a Vila-real en el “II Encuentro Alcaldes + Innovadores de la Red INNPULSO”. Santiago Querol, CEO de Vissually, cuenta con una amplia experiencia en el mundo empresa e innovación. Durante este evento, tendrá la oportunidad de presentar al resto de empresas y ayuntamientos su tecnología, productos y el valor que aportan al mercado.

Vissually destaca por su elevado componente innovador. Ha desarrollado la patente QuickClip®, un sistema de montaje de productos que permite montar y desmontar de forma manual, sin necesidad de utilizar herramientas, tornillos o clavos. Además, ha sido beneficiaría del Instrumento PYME Fase I.

Desde Vissually se aportan soluciones creativas, mediante el diseño y fabricación de diferentes productos utilizando la fibra de madera renovable. Su principal objetivo es diferenciar el producto en exposición, generando espacios innovadores que motiven las ventas de las marcas para las que trabajan. Para ello utilizan principalmente dos tipos de tecnologías: impresión digital HD, con tintas UV, sin olor y secado por LED, y corte por láser de alta precisión.

El universo Vissually está fundamentado en un sinfín de productos (stands para ferias reutilizables, expositores, merchandising/cartelería, displays, tótems…), resultado de un proceso de elaboración único y personalizado para cada cliente. Los productos integran el I+D+i en su desarrollo, combinando las últimas tecnologías de impresión digital de alta calidad sobre fibra de madera renovable, procedente de explotaciones certificadas por su gestión forestal sostenible certificada con el PEFC (Program for Endorsement of Forest Certification Schee), y la tecnología más vanguardista de corte por láser, generando atractivos productos con innumerables formas.

El pasado mes de diciembre, la empresa fue galardonada con el primer premio, exaequo, de los Premios Globalis 2016, destacando su esfuerzo y alto componente innovador. Además, en la misma entrega, Vissually recogió el premio Vila-real Innpulso concedido por el Ayuntamiento de Vila-real.

En este video te presentamos a Vissually:

[:ca]El proper 1 de març, tindrà lloc a Villaverde (Madrid) el “II Trobada d’Alcaldes + Innovadors de la Xarxa INNPULSO”.

Per al desenvolupament d’aquesta trobada, cada ciutat membre de la Xarxa selecciona la Pime o Micropyme més innovadora del seu municipi per representar-juntament amb el seu alcalde al llarg de la jornada, i proposar solucions urbanes innovadores. La trobada reunirà més de 60 talents emprenedors, al costat dels alcaldes / es, de les seves respectives ciutats.

Vissually, Tecnologia i aplicacions Laser serà l’empresa encarregada de representar Vila-real al “II Trobada Alcaldes + Innovadors de la Xarxa INNPULSO”. Santiago Querol, CEO d’Vissually, compta amb una àmplia experiència en el món empresa i innovació. Durant aquest esdeveniment, tindrà l’oportunitat de presentar a la resta d’empreses i ajuntaments seva tecnologia, productes i el valor que aporten al mercat.

Vissually destaca pel seu elevat component innovador. Ha desenvolupat la patent QuickClip®, un sistema de muntatge de productes que permet muntar i desmuntar de forma manual, sense necessitat d’utilitzar eines, cargols o claus. A més, ha estat beneficiaria de l’Instrument PIME Fase I.

Des Vissually s’aporten solucions creatives, mitjançant el disseny i fabricació de diferents productes utilitzant la fibra de fusta renovable. El seu principal objectiu és diferenciar el producte en exposició, generant espais innovadors que motivin les vendes de les marques per a les quals treballen. Per a això s’utilitzen principalment dos tipus de tecnologies: impressió digital HD, amb tintes UV, sense olor i assecat per LED, i tall per làser d’alta precisió.

L’univers Vissually està fonamentat en una infinitat de productes (estands per a fires reutilitzables, expositors, merchandising / cartelleria, displays, tòtems …), resultat d’un procés d’elaboració únic i personalitzat per a cada client. Els productes integren l’I + D + I en el seu desenvolupament, combinant les últimes tecnologies d’impressió digital d’alta qualitat sobre fibra de fusta renovable, procedent d’explotacions certificades per la seva gestió forestal sostenible certificada amb el PEFC (Programme for ENDORSEMENT of Forest Certification Schee ), i la tecnologia més avantguardista de tall per làser, generant atractius productes amb innombrables formes.

El passat mes de desembre, l’empresa va ser guardonada amb el primer premi, ex aequo, dels Premis Globalis 2016, destacant el seu esforç i alt component innovador. A més, en la mateixa lliurament, Vissually va recollir el premi Vila-real Innpulso concedit per l’Ajuntament de Vila-real.

En aquest vídeo et presentem a Vissually:

[:]

Notícies i Actualitat

Altres notícies

× ¡Manda un Whatsapp! Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday